Чортків online

Депутати прийняли рішення внести зміни до міського бюджету

На позачерговій сесії, яка відбулася 8 серпня, депутатський корпус Чортківської міської ради прийняв рішення ухвалити зміни до міського бюджету.

На фінансування «Програми соціальної підтримки сімей, дітей та молоді на 2018-2020 роки» додатково виділено кошти у розмірі 35 тис. грн. для покращення реалізації заходів житлово-побутових умов дітей, які опинилися в складних життєвих обставинах. Планується, що частину виділеної суми витратять на купівлю побутової техніки (посудомийної машини та холодильної камери) для дитячого будинку сімейного типу, який знаходиться по вул. Січинського. На даний момент в ньому виховується шестеро діток, і готується документація про взяття під опіку ще трьох.

  На потреби освітянської галузі виділено 175 тис. грн, з яких 60 тис – на потреби дошкільних навчальних закладів міста та 115 тис. –  для проведення поточного ремонту харчового блоку й встановлення вікон та дверей в підсобних приміщеннях в Чортківській гімназії ім. Маркіяна Шашкевича.  Для оздоровлення та відпочинку дітей з міського бюджету збільшено видатки на  105 700 грн.

Також депутати міської ради прийняли рішення  виділити 30 тис. грн із міського бюджету на підтримку творчої діяльності сім’ї Витягловських. Пані Тетяна та пан Михайло знані на теренах Чортківщини заслужені художники України. Вони готують випуск каталогу своїх праць і першу виставку в Києві, яка відбудеться в будинку художника.

На підтримку адресної грошової допомоги громадянам Чорткова збільшили видатки на 160 тис. грн., а щоб компенсувати плату за пільговий проїзд – 100 тис.

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту