Чортків online

ПОРЯДОК ДЕННОГО засідання виконавчого комітету

ПОРЯДОК ДЕННОГО

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

14 серпня 2019 року

 

Інформація до відома про розгляд  листа – звернення голови ГО «Алтернатива – Чортків» Петльованого А.В від 10 травня 2019 року.

 

  1. Про надання дозволу на перевезення останків померлих сестер-монахинь Згромадження Сестер Милосердя Святого Вікентія де Поля Краківської провінції.

 

  1. Про погодження розміру щомісячної плати за навчання у Чортківській міській музичній школі на 2019-2020 р.

 

  1. Про схвалення звіту про виконання міського бюджету за І півріччя 2019 року.

 

  1. Про утворення комісії з визначення напрямків та об’єктів, на які буде спрямовано у 2019 році субвенцію з державного бюджету місцевим бюджетам на проектні, будівельно-ремонтні роботи , придбання житла та приміщень для розвитку сімейних та інших форм виховання, наближених до сімейних та забезпечення житлом дітей-сиріт, дітей, позбавлених батьківського піклування , осіб з їх числа.

 

  1. Про внесення змін в додаток №2 до положення про «Міську архітектурно-містобудівну раду при відділі містобудування, архітектури та капітального будівництва Чортківської міської ради».

 

  1. Про демонтаж (елемента оформлення фасад) вивіски та натяжного банера по вул. Тараса Шевченка,13 в місті Чорткові ( склад взуття та одягу).

 

  1. Про демонтаж (елемента оформлення фасад) трьох натяжних банерів по вул. Тараса Шевченка,12 в місті Чорткові ( магазин «Орхідея»).

 

  1. Про демонтаж (елемента оформлення фасад) декоративної плівки у дверному та віконних отворах по вул. Тараса Шевченка,10 в місті Чорткові ( Національна лотерея).

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул. Копичинецька бічна,3 м. Чортків. Власник – Петрушенко Іван Орестович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на індивідуальний (садибний) житловий будинок по вул. Гранична,70Б м. Чортків. Власник – Макодзьоб Людмила Валеріївна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на індивідуальний житловий будинок по вул. Бучацька,16 м. Чортків. Власник – Топольніцький Михайло Володимирович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлову будівлю гараж, по вул. Білецька,78 м. Чортків. Власник – Соробей Петро Богданови.

 

 

  1. Про зміну поштової адреси на нежитлове приміщення, криту автостоянку №26 по вул.. Дениса Січинського, м. Чортків. Власник – Гаджала Євстахій Андрійович.

 

  1. Про зміну поштової адреси на квартиру № 1по вул. Степана Бандери,19Б м. Чортків. Власник – Демкович Ольга Семенівна

 

  1. Про зміну поштової адреси на квартиру № 2по вул. Степана Бандери,19Б м. Чортків. Власник – Вижанова Тетяна Миколаївна, Полянська Ірина Валеріївна.

 

  1. Про затвердження Положення про проведення конкурсу на оформлення права на користування окремими елементами благоустрою комунальної власності для розміщення тимчасових споруд з метою впровадження підприємницької діяльності на території міста Чорткова.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Макарову Володимиру Володимировичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Князя Володимира Великого в м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Яворському Віталію Степановичу на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Князя Володимира Великого в м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Затильній Людмилі Богданівні на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Князя Володимира Великого в м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Дмитрів Ганні Михайлівні на встановлення тимчасової споруди для ведення підприємницької діяльності по вул. Князя Володимира Великого в м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу КП «Чортківський комбінат комунальних підприємств» на видалення зелених насаджень по вул. Млинарська, 14Ав м.Чортків.

 

  1. Про надання дозволу КП «Чортківський комбінат комунальних підприємств» на видалення зелених насаджень по вул. Дмитра Вітовського в м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу на безоплатну передачу комунальним підприємством «Чортківський комбінат комунальних підприємств» дорожніх бордюрів.

 

  1. Про  виготовлення проектно-кошторисної документації на встановлення вуличного освітлення по вулиці Лісова, Дачна, Нижня, Квіткова.

 

  1. Про надання дозволу на облаштування благоустрою прилеглої території.

 

  1. Про надання дозволу КП «Чортків дім» на списання з балансу будинку № 20А по вул. Князя Володимира Великого

 

  1. Про включення громадянина Райчиби Михайла Михайловича в списки квартирного обліку для поліпшення житлових умов.

 

  1. Про погодження (відмову у погодженні) місця для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту