Чортків online

Сім’ї учасників ООС відпочили у Карпатах

 У рамках реалізації міської програми “Соціальна підтримка сімей, дітей та молоді на 2018-2020 роки” за ініціативи Центру соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Чортківської міської ради був організований оздоровчий відпочинок для сімей військових, який проходив з 23 по 25 серпня 2019 року в реколекційному  відпочинковому домі, Монастирі сестер мироносиць в м. Яремче.

Працівники Центру соціальних служб для дітей, сім’ї і молоді Чортківської міської ради завчасно розробили план екскурсій та розваг. Всього оздоровились 34 чоловік, з них 17 дітей. На проїзд для сімей учасників бойових дій в зоні АТО з міського бюджету виділено кошти в сумі 10 тис.грн.

З благословення Преосвященного Владики  Димитрія Григорака, Єпископа Бучацької УГКЦ групу супроводжував о.Власій ЧСВВ  (Чин святого Василія Великого).

    Група вирушила у захопливу подорож до м. Яремче. Впродовж трьох днів сім’ї побували в Буковелі, їздили на полонину  “Перці”, відвідали сувенірний ринок в м. Яремче та Вольєрне господарство національного природного парку, піднялись на водоспад Гук, насолодились гірською природою.

  Деякі учасники групи вирішили скупалися в озері, інші – піднятися на підйомнику, щоб помилуватися краєвидами Карпат. На полонині “Перці”(с. Яблуниця) сім’ї мали чудову можливість ознайомитись з цікавими роботами народних умільців, послухати трембіту, спів троїстих музик.

Відпочиваючі насолоджувались свіжим цілющим повітрям, спілкувались і  розважались.

    Завершився екскурсійно-відпочинковий тур  традиційними теплими посиденьками, розпалюванням ватри, коли учасники групи мали змогу ближче познайомитись, поспівати українських та стрілецьких пісень.

   ЦССДСМ міської ради щиро вдячний усім сім’ям за теплі емоції та відкритість, сестричкам за теплий прийом та прекрасні умови проживання, о. Власію за духовний супровід.

   Насичена програма перебування залишила у дітей та дорослих незабутні позитивні враження від поїздки.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту