Чортків online

Дорогі жителі міста Чорткова!

Вже традиційно, в останній день вересня ми відзначаємо День усиновлення. Усиновлення – це особливе батьківство, благородний і непростий шлях до щасливої родини.

Щиро вітаю зі святом сім’ї, які взяли на себе відповідальність за долі дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. Дякую всім, хто небайдужий до долі дітей, всім, хто розуміє, наскільки важливим для процвітання нації є виховання малечі у повноцінних родинах.

На даний час у нашому місті є 10 сімей, в яких отримують опіку та піклування 11 усиновлених дітей віком до 18 років. Вони роблять по-християнськи благородну, неоціненно важливу справу. Ще 9 діток виховуються в сім`ях опікунів та піклувальників, 11 вихованців отримали право щодня пригортатися до мами і тата в прийомних сім`ях та дитячому будинку сімейного типу, який віднедавна запрацював у Чорткові. І ще 5 дітей, які можуть бути усиновленими, чекають на свою родину.

Сподіваюсь, що з кожним роком кількість сімей, які дають можливість повернути в родинне коло малечу буде збільшуватись.

Бажаю вам крокувати по життю з вірою, надією, любов’ю та мудрістю! Сил, натхнення, терпіння! Пам’ятайте, що посаджені зерна добра й любові в дитячих душах обов’язково проростуть пишним цвітом!

Звертаюсь до всіх, хто вже пройшов шлях усиновлення, й до тих, хто ще обмірковує своє рішення. Шлях батьківства не буває легким, це постійна і наполеглива праця, але й найблагородніша місія людини. Справжньою винагородою для вас будуть посмішки щасливих дітей, які даруватимуть радість, тепло і впевненість у завтрашньому дні.

Хай в Україні і в нашому місті Чорткові будуть лише щасливі діти!

З повагою,
міський голова Володимир ШМАТЬКО

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту