Чортків online

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО засідання виконавчого комітету

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

02 жовтня 2019 року

 

 

 

  1. Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення.

 

 

  1. Про встановлення вартості одноразового гарячого харчування для учнів Чортківської спеціалізованої школи – інтернат №3 спортивного профілю І-ІІІ ступенів імені Романа Ільяшенка.

 

 

  1. Про внесення змін до рішення виконавчого комітету міської ради від 23.03.2017 № 108 «Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 30.12.2015 № 56 «Про створення опікунської ради з питань забезпечення прав повнолітніх осіб, які потребують опіки (піклування) при Чортківській міській раді».

 

 

  1. Про затвердження звіту та експертного висновку незалежної оцінки частини даху нежитлової будівлі (площею 25 кв. м) в м. Чортків по вул.. Шевченка, 34.

 

  1. Про роботу нічного закладу «Парк Клаб».

 

 

  1. Про включення до числа службових житлових приміщень Управління Служби безпеки України в Тернопільській області квартири №50 у будинку 68-л вул.. Незалежності м. Чортків.

 

 

  1. Про розірвання договору №01/16 про право тимчасового користування місцями (для розміщення рекламних засобів) що перебувають у комунальній власності громади міста Чорткова.

 

  1. Про демонтаж (елемента оформлення фасад) вивіски по вул. Тараса Шевченка,10 в місті Чорткові («Приватбанк»).

 

  1. Про демонтаж (елемента оформлення фасад) вивіски та декоративного оформлення

 

  1. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 26 липня 2017 року №267 «Про внесення змін в рішення від 27 квітня 2016 року №178 про надання дозволу ФОП Харевич Д.Є. на розміщення зовнішньої реклами –штендери – 2 шт. в місті Чорткові по вул. Степана  Бандери,28 та по вул. Тараса Шевченка, 72».

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу ФОП Кованцевій Ользі Миколаївні на розміщення зовнішньої реклами в м. Чортків по вул. Ринок,9В.

 

  1. Про надання ( відмову у наданні) дозволу ФОП Лазаренко Розалії Петрівні на розміщення зовнішньої реклами в м.Чортків по вул. Тараса Шевченка, 15.
  2. Про надання ( відмову у наданні) дозволу ФОП Ціхоцькому Віталію Деонідовичу на розміщення зовнішньої реклами в м. Чортків по вул. Князя Володимира Великого.
  3. Про зміну поштової адреси на садовий будинок по вул. Річкова,25, м. Чортків. Власний – Крепич Василь Михайлович.
  4. Про зміну поштової адреси на житловий будинок по вул. Івана  Сірка,71 м. Чортків. Власник – Бамбурак Ігор Італійович.
  5. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі та споруди по вул. Подільська,3А м. Чортків. Власник – Криса Марія Володимирівна.
  6. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок з господарською будівлею по вул. Замкова,18Б м. Чортків. Власник – Клим Стефанія Миколаївна.
  7. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок, господарські будівлі по вул. Петра Шеремети,11 м. Чортків. Власник – Бартків Ігор Антонович.
  8. Про присвоєння поштової адреси на нежитлову будівлю, гараж по вул. Білецька,86 м. Чортків. Власник – Славін Євген Михайлович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на оздоровчий комплекс з закладами торгівлі та харчування по вул.. Незалежності, 51 В м. Чортків. Власник – Мазуренко Ірина Ігорівна.

 

 

  1. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 05.04.2019 №100 «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 27.03.2019 №91 «Про затвердження пільгових категорій  населення для передачі індивідуальних контейнерів для збору ТПВ».

 

  1. Про надання дозволу КП «Чортків дім» на зняття з балансу спортивних тренажерів.

 

  1. Про надання дозволу КП « Чортків дім» прийняти на баланс та обслуговування будинок  №11А по вул. Дениса Січинського (2 черга (40 кв.)) у місті Чорткові.

 

  1. Про затвердження норм надання послуг з вивезення побутових відходів у місті Чорткові.

 

  1. Про погодження інвестиційної програми КП Чортківське ВУВКГ « на 2019 – 2020 роки.

 

  1. Про надання грошової допомоги громадянам міста.

 

 

  1. Про затвердження плану роботи виконавчого комітету міської ради на IУ квартал 2019 року.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту