Чортків online

Чортківський садочок «Золота рибка» святкував 30-ліття!

У понеділок, 30 вересня, чортківський дошкільний навчальний заклад «Золота рибка» відзначав солідний ювілей – 30-ліття з моменту відкриття. Привітати зі святом колектив та дітвору прийшли міський голова Чорткова Володимир Шматько, начальниця управління освіти, молоді та спорту Людмила Поліщук, отець-декан Михаїл Левкович, голова профспілки працівників освіти Іванна Охріменко, випускники садочку, батьки.

Директорка садочку Раїса Обшарська, яка була ведучою свята, кожного гостя урочисто презентувала римованими рядками. Опісля – дітвора організувала для присутніх флешмоб «Ми любимо свій дитсадок», співали гімн «Наша золота рибка». Невеличкий концерт підготували і випускники садочку, які вже навчаються у школах.

Міський голова Володимир Шматько привітав колектив та дітвору зі святом, вручивши з нагоди ювілею тринадцятьом працівникам, котрі трудяться у «Золотій рибці» з моменту відкриття садочку, подяки. Також вони отримають грошові премії. Окрім того, за кошти бюджету міста придбано три водонагрівачі та два килими до музичної зали.

Батьки діток подарували ігрову інтерактивну дошку, а профспілка працівників освіти – музичну колонку.
Також для гостей підготували відразу два невеличких фільми. Перший отримав назву «Старі фотографії», де розповідалось про історію садочка ще з часів, коли він знаходився у теперішньому ресторані «Асторія», а також про те, як ДНЗ переселявся у нову, теперішню домівку. Інший фільм – про веселе сьогодення «Золотої рибки», про всі 9 груп, в яких зростає аж 165 діток.

Прийшли на свято і ті, кого можна назвати ветеранами «Золотої рибки» – люди, які все життя працювали у садочку, але вже вийшли на пенсію. Колишні вихователі та кухарі поділились цікавими історіями, які свого часу відбувались у стінах «Золотої рибки».

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту