Чортків online

Вихованці дитячого будинку сімейного типу побували у Зарваниці

    З нагоди відзначення Дня усиновлення та з метою привернення уваги суспільства до проблем сирітства Служба  у справах дітей спільно з Центром соціальних служб для дітей, сім’ї та молоді Чортківської міської ради організували екскурсійно-пізнавальну поїздку для прийомних сімей, дитячих будинків сімейного типу, сімей опікунів та піклувальників до однієї з найбільших святинь УГКЦ Марійського духовного центру у с. Зарваниці.

    У паломницьку поїздку вирушили 5 дорослих та 5 дітей (вихованці дитячого будинку сімейного типу, сім’я опікунів м. Чорткова). У святому місці сім’ї взяли участь у загальній літургії за здоров’я, мир та спокій у своїх родинах і країні разом з сім’ями усиновлювачів та опікунів з усієї Тернопільської області. Всі охочі змогли прийти до сповіді та прийняти святе причастя, пройти Хресною дорогою та відвідати унікальний комплекс споруд «Український Єрусалим».

     За сумлінну працю, високий професіоналізм, вагомий внесок у забезпечення права кожної дитини на виховання в сім’ї та з нагоди Дня усиновлення  начальник служби у справах дітей Тернопільської ОДА Ростислав Дрозд нагородив грамотою начальника служби у справах дітей Чортківської міської ради Василя Дацюка та мати-виховательку дитячого будинку сімейного типу м. Чорткова Світлану Воробей.

    Повертаючись додому, дітки розповіли, що цей день був для них особливим,  сповнений спокоєм, роздумами та молитвою.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту