Чортків online

Заступник міського голови привітав людей похилого віку

1 жовтня в Україні відзначають День людей похилого віку та День ветерана. Це свято – чудовий привід ще раз подякувати людям старшого покоління за їх мудрі поради, турботу та піклування.

За сприяння міської ради та згідно з «Програмою підтримки і розвитку діяльності Чортківської районної організації Товариства Червоного Хреста “Турбота і милосердя”, для людей поважного віку організували обід. Привітати винуватців свята завітав заступник міського голови Роман Тимофій спільно із директором територіального центру соціального обслуговування Тарасом Фаріоном.

«Люди старшого покоління – джерело народної мудрості, їх практичний життєвий досвід, невичерпна енергія та оптимізм – нерозривний місток, який з’єднує покоління. Ваша праця, подвиг, ставлення до людей – це приклад для наслідування сучасній молоді. Живіть довго і щасливо, будьте здорові, радійте успіхам дітей та онуків! Миру вам, оптимізму і благополуччя», – звернувся до присутніх Роман Мирославович.

Після щирих привітань заступник міського голови подарував кожному книгу Петра Федоришина «Світло і тіні чортківських замків» та солодощі.

Міська влада не обділила увагою і тих бабусь та дідусів, котрі живуть самі і не змогли самостійно завітати на свято. Протягом декількох днів працівники територіального центру соціального обслуговування Чортківської міської ради відвідували підопічних та вручали їм продуктові набори. Олію, вершкове масло, крупи, макаронні вироби, чай, каву, які отримали люди похилого віку закупили за кошти платників податків міста на загальну суму 12 600 грн.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту