Чортків online

ОСББ із Чорткова подало заявку на участь у програмі Фонду енергоефективності

Фонд енергоефективності України розпочав свою роботу цього року. Він надає одну із найпривабливіших можливостей для ОСББ вигідно утеплити та модернізувати будинки. Програма Фонду ЕЕ передбачає часткове відшкодування вартості реалізації проектів з утеплення будинків.

Власники одного із багатоквартирних будинків Чорткова наважилися взяти участь у програмі підтримки енергомодернізації ОСББ «Енергодім». Мешканці ОСББ, що на вул. Коновальця, 2, вирішили утеплити свій будинок і скористатися можливостями, які надає Фонд. Перед проведенням ремонтних робіт із утеплення будинку слід провести енергоаудит.

  Енергетичний аудит – це перевірка й дослідження потоків енергії задля збереження її у будівліпроцесі або системі та зменшення кількості енергії, що надходить до системи, без негативного впливу на її витік. Дана процедура є платною. Фонд енергоефективності відшкодовує мешканцям ОСББ 70% вартості енергоадиту та всіх ремонтних робіт необхідних для повного утеплення будинку, заміни вікон, дверей тощо.

«Вірю, що вже у наступному році мешканці ОСББ «Коновальця N2» будуть в енергомодернізованому, теплому, комфортному та затишному будинку. Щиро дякую голові правління ОСББ Ларисі Бойчун за наполегливість, енергійність та вміння згуртовувати мешканців для добрих справ», – зазначив  регіональний консультант проекту у Тернопільській області Михайло Мельник

Варто зауважити, що для ОСББ Чорткова також діє Програма підтримки. Згідно з якою, жителям багатоквартирних будинків з місцевого бюджету відшкодовують частину коштів, необхідних для проведення робіт з енергоефективності (заміна покрівлі, вікон, утеплення фасадів).

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту