Чортків online

Шановні освітяни!

Шановні освітяни!

Вже традиційно, у першу неділю жовтня, вся країна відзначає День працівників освіти. У цей день ми дякуємо усім освітянам за їх важку, але надзвичайно важливу та надихаючу працю. Професія педагога потребує великих зусиль, наснаги та постійного самовдосконалення. Проте саме вчителі роблять найбільший вклад у розвиток майбутнього країни – вони виховують та навчають підростаюче покоління.

Щиро вітаю з Днем працівника освіти всіх шкільних вчителів, вихователів, викладачів навчальних закладів нашого міста. Вам, шановні педагоги, наше визнання, повага і низький уклін, бо віддаєте нашим дітям найцінніше – знання та частинку серця.

Праця вчителя, вихователя, викладача вищого навчального закладу – справа відповідальна. У їхніх руках – цвіт нації, майбутнє держави – діти українського народу. Вчитель – не просто професія! Це покликання душі, бажання змінювати світ, вічний пошук істини та шляхів до самовдосконалення. До вчителя ідуть зі своїми перемогами та поразками, радощами та розчаруваннями, черпають сили для підкорення нових висот.

Дякую вам, дорогі вчителі, за працю, тепло та знання, що вкладаєте у кожного учня!

Від усього серця вітаю всю освітянську родину Чорткова із професійним святом! Щиро зичу вам міцного здоров’я, успіхів та нових здобутків на педагогічній ниві, миру та благополуччя у ваших домівках, енергії, поваги від учнів та натхнення і віри у щасливий завтрашній день.

З глибокою повагою –
міський голова Чорткова
Володимир Шматько

 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту