Чортків online

Про роботу комунальних служб

Комунальні служби Чорткова продовжують злагоджено працювати над покращенням стану об’єктів інфраструктури, будинків, проводять благоустрій міста.
 
Триває капітальний ремонт ділянки дороги по вул. Незалежності від хлібокомбінату до колишнього кафе «Політ»; вимощується тротуар із велодоріжкою на вул. Ст. Бандери, що дозволить з’єднати її із велодоріжкою по вул. Незалежності; продовжується капітальний ремонт дороги на вулиці Лесі Українки;
 
Робітники КП «Чортківське ВУВКГ» замінювали каналізацію по вул. Незалежності, 39 та 51; замінили водопровідні труби на вул. Синенького та 270 м водопроводу по вул. Ягільницькій; поновили будинкові водяні вводи у кількох будинках по вул. Т.Шевченка: 3, 5, 7, 11; розконсервували ще одну свердловину на станції «Стара насосна», готують її до підключення до мережі.
 
Працівники КП «Парковий культурно-спортивний комплекс» проводять підготовчі роботи до спорудження дитячого майданчика на вул. Копичинецькій; здійснюють осіннє кронування дерев у парку культури та відпочинку ім. І.Франка.
 
 
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту