Чортків online

Опалювальний сезон у Чорткові розпочнеться 21 жовтня

 

 

Про початок опалювального сезону

2019/2020 року у  місті Чорткові

В зв’язку з пониженням середньодобової температури навколишнього середовища на території міста Чорткова, відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 року № 630 «Про затвердження Правил надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», керуючись п. 20 ч. 4 ст. 42 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»:

1.Розпочати із 17 жовтня 2019 року опалювальний сезон для окремих споживачів міста Чорткова, а саме в загальноосвітніх навчальних закладах № 6 та №3.

  1. З 21 жовтня 2019 року розпочати опалювальний сезон на підприємствах, установах та організаціях усіх форм власності
  2. Чортківському управлінню з експлуатації газового господарства ПАТ «Тернопільгаз» (КЛИЗУБ І.З.) забезпечити подачу природного газу, в межах виділених лімітів загальноосвітнім навчальним закладам, приміщення яких обладнано системами індивідуального опалення з 07 жовтня 2019 року та комунальному підприємству теплових мереж Тернопільської обласної ради «Тернопільтеплокомуненерго» Чортківський теплорайон з 21 жовтня 2019 року в межах виділених лімітів;
  3. Дане розпорядження опублікувати на офіційному сайті Чортківської міської ради.
  4. Контроль за виконанням розпорядження покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів міської ради Романа Тимофія.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту