Чортків online

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

23 жовтня 2019 року

 

 

  1. Про затвердження Звіту про роботу адміністративної комісії при виконавчому комітеті Чортківської міської ради.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на індивідуальний житловий будинок і гараж по вул. Об’їзна, 32 м. Чортків. Власник – Романів Наталія Василівна

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на індивідуальний житловий будинок і гараж по вул. 16 Липня,35 м. Чортків. Власник – Огородник Михайло Григорович

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на магазин прод – промтоварів і кафетерію по вул. Незалежності,52А м. Чортків. Власник – Діденко Володимир Петрович.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Батрин Ганні Василівні  на продовження роботи літнього майданчика до 31.12.2020 в м. Чортків по вул. Тараса Шевченка ( біля кафе «Пан Чортківський».

 

  1. Про надання дозволу Кузь Анатолію Васильовичу на встановлення тимчасової споруди для відкриття центру продажу квартир по вул.. Князя Володимира Великого в місті Чорткові ( район гідрометеорології гідрологічної станції).

 

  1. Про надання дозволу КП « Парковий культурно-спортивний комплекс» на видалення зелених насаджень в місті Чорткові (територія парку ім. Івана Франка).

 

  1. Про надання дозволу КП « Чортківський комбінат комунальних підприємств» на видалення зелених насаджень по вул. Олеся Гончара в місті Чорткові.

 

  1. Про безкоштовну передачу майна Чортківському комбінату комунальних підприємств.
  2. Про надання дозволу ФОП Коробці Любові Володимирівні на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна.
  3. Про звільнення від оплати за послугу поводження з твердими побутовими відходами благодійної організації «Дім Милосердя».
  4. Про затвердження розпоряджень міського голови.
  5. Про надання грошової допомоги громадянам міста.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту