Чортків online

ПРОЕКТ порядку  денного   сімдесятої    сесії   Чортківської  міської ради

 

ПРОЕКТ

порядку  денного   сімдесятої    сесії   Чортківської  міської ради

1.Про підтримку звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента України Зеленського В.О., Верховної Ради України, Кабінету Міністрів України щодо неприйняття нової редакції Закону України про особливий статус Донбасу, так званої «формули Штайнмаєра»
2.Про  звернення  депутатів Чортківської міської ради до Голови Верховної Ради  України Розумкова Д.О. та народного депутата України Гевка В.Л. щодо внесення змін до Бюджетного кодексу України.

3.Про підтримку звернення депутатів Тернопільської обласної ради до Президента України,  Кабінету Міністрів України,  Верховної Ради України щодо продовження  до 2025 року мораторію на продаж земель сільськогосподарського призначення

4.Про роботу  комунального підприємства «Чортківське виробниче управління  водопровідно – каналізаційного господарства» за звітний період.

5.Про роботу  комунального підприємства « Парковий культурно – спортивний комплекс» за звітний період.

6.Про   стан  оздоровлення  дітей та підлітків міста в літній період 2019 року та організацію перевезень дітей до навчальних закладів  м. Чорткова за 2018/2019 н.р.

7.Про звільнення від плати за комунальні послуги  товариства  з обмеженою відповідальністю “БЕНЕФІТ ФУД”.   

8.Про організацію та  проведення конкурсу з вибору керуючої компанії індустріального парку  «Chortkiv- West»

9.Про внесення змін до Плану  діяльності Чортківської  міської ради з підготовки проектів регуляторних актів на 2019 рік

10.Про внесення доповнень в рішення міської ради від 23 травня 2019 року №1471 «Про затвердження переліку  об’єктів  комунальної  власності територіальної  громади  міста Чорткова,  які  підлягають  передачі  в оренду у 2019 році»

11.Про продовження терміну дії  договору оренди  комунального майна №05/16 від 17 жовтня 2016 року між Чортківською міською радою та ТОВ «Енертрейд» та внесення змін до договору оренди

12.Про внесення змін до рішення міської ради від 12 грудня 2017 № 891 «Про  затвердження  Програми  розвитку  культури в м. Чорткові на 2018-2020 роки»

13.Про внесення змін до рішення міської ради від 12 грудня 2017 року №885«Про затвердження Програми фінансуван-ня  видатків на компенсаційні виплати за пільговий проїзд окремих категорій громадян автомобільним транспортом на міських автобусних маршрутах загального користування у м. Чорткові  на 2018-2020 роки»

  1. Про внесення змін до рішення міської ради від 07 березня 2019року №1421 «Про внесення змін до рішення міської ради від 28 лютого 2019 року №1391 «Про затвердження структури і чисельності апарату та виконавчих органів міської ради»
  2. Про внесення змін до угоди між Чортківською міською радою та Чортківською районною радою.

16.Про  внесення змін до рішення міської ради від 21 грудня 2018 року № 1355 «Про міський бюджет  на 2019 рік».

17.Про надання дозволу Чортківській міській раді  на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення) для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку по вул. Незалежності в м. Чорткові.

18.Про надання дозволу Чортківській міській раді  на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення) для будівництва та обслуговування індивідуального житлового будинку по вул. Лісова 33  в м. Чорткові.

19.Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення) для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Д. Січинського  в м. Чорткові.    

20.Про надання дозволу Чортківській міській раді  на розроблення детального плану території для будівництва індивідуального гаража по вул. Броварова  в м. Чорткові.

21.Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості).

22.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок.

23.Про затвердження проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок та передача їх у власність громадянам.

24.Про надання дозволу Чортківській спеціалізованій школі-інтернат № 3 спортивного профілю І-ІІІ ступенів ім. Романа Ільяшенка Чортківської міської ради на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти  по вул. Євгена Коновальця,13 в  м. Чорткові.

25.Про надання дозволу ВАТ «Тернопільобленерго»  на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,2098 га  в оренду для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії   по вул. Об’їзна в м. Чорткові.

26.Про надання дозволу ТОВ «ОС-НОВА» на укладення договору оренди земельної ділянки площею 0,5379 га по вул. Білецька,2В в м. Чорткові.         

27.Про надання дозволу Білоусу Андрію Ярославовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0035 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Млинарська в м. Чорткові.

28.Про надання дозволу Кулик Володимирі Василівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0035 га у власність для будівництва індивідуального гаража по вул. Млинарська в м. Чорткові.

29.Про надання дозволу Пилат Ірині Михайлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0037 га в оренду для будівництва індивідуального гаража по вул. Степана Бандери в м. Чорткові.

30.Про надання дозволу Гураш Марії Ярославівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0029 га в оренду для будівництва індивідуального гаража по вул. Монастирська,22 приміщення 23 в м. Чорткові.

31.Про надання дозволу Кульчицькому Павлу Васильовичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0271 га у власність для індивідуального садівництва по вул. Млинарська в м. Чорткові.

32.Про надання дозволу Шульській Оксані Андріївні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1200 га у власність для індивідуального садівництва по вул. Назарія Яремчука в м. Чорткові.

33.Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1290 га та передачу в постійне користування комунальному підприємству «Чортків дім» для будівництва та обслуговування інших будівель громадської забудови по вул. Богдана Лепкого, 1А в м. Чорткові..

34.Про затвердження оціночної вартості земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,3531 га,  що продається Війтюк Наталії Петрівні по вул. Князя Володимира Великого, 29-Д в м. Чорткові.

35.Про передачу Управлінню освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради в постійне користування земельної ділянки площею 1,0990 га для будівництва та обслуговування будівель закладів освіти (для обслуговування будівлі ДНЗ №9) по вул. Князя Володимира Великого, 2Г в м. Чорткові.

36.Про припинення дії договору оренди земельної ділянки від 05.05.2015 р. по вул. Галицька в м. Чорткові, орендарем якої є Джумага Дарія Тимофіївна.

37.Про припинення дії договору оренди земельної ділянки від 19.02.2019 р. по вул. Копичинецька,45-А в м. Чорткові, орендарем якої є Джус Галина Петрівна.

38.Про припинення дії договору оренди земельної ділянки від 02.05.2018 р. по вул. Андрея Шептицького,11 в м. Чорткові, орендарем якої є Ошовський Олександр Анатолійович.

39.Про припинення дії договору оренди земельної ділянки від 15.03.2011 р. по вул.  Дениса Січинського в м. Чорткові, орендарем якої є ПМК-258 ТОВ «Тернопільбуд».

40.Про внесення змін в рішення сесії міської ради від 06.09.2019  № 1579  «Про затвердження технічних документацій із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельних ділянок в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок» в частині зміни землекористувача ( за заявою Щудло С.І.).

41.Про затвердження комісійного акту Чортківській районній раді  щодо непорушення межі земельної ділянки площею 0,1569 га по вул. Тараса Шевченка,33 в м. Чорткові.

42.Про затвердження комісійного акту Марциніву Юрію Якимовичу щодо непорушення межі земельної ділянки площею 0,0063 га по вул. Млинарська в м. Чорткові.

43.Про затвердження комісійного акту Терещук Марії Володимирівні щодо непорушення межі земельної ділянки площею 0,0399 га по вул. Гранична в м. Чорткові.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту