Чортків online

На сесії звітували про оздоровлення дітей за літній період 2019 року

На черговій 70-й сесії міської ради депутати заслухали звіт начальниці управління освіти, молоді та спорту Людмили Поліщук про підсумки оздоровлення дітей та підлітків за літній період 2019 року.

Людмила Миколаївна зауважила, що для реалізації оздоровчої кампанії з місцевого бюджету було виділено 355,7 тис. грн. Цьогоріч 72 учні з шкіл Чорткова відвідали дитячі табори та санаторії.  Вартість путівки на Закарпатті становила 5306 грн, а у Скалі Подільській – 4228 грн. 

Начальниця управління освіти, молоді та спорту зауважила, що порівняно з минулим роком оздоровилося на 26 дітей менше. Причиною цьому стала відмова деяких батьків.

Ще одним пунктом у звіті Людмили Поліщук стало питання функціонування шкільного автобуса. На даний момент транспорт обслуговує одну школу міста за маршрутом «Синяково-Педучилище-Бердо». Цього навчального року за даним напрямом щодня їздять 33 учні з району «Бердо» та 30 учнів – з «Синяково». Людмила Миколаївна відмітила, що, на жаль, автобус не може довозити дітей з інших напрямків, так як уроки розпочинаються у всіх школах в однаковий час.

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту