Чортків online

У Чорткові встановлять ще 5 камер відеонагляду

У рамках програми «Безпечне місто» у Чорткові встановлять ще п’ять камер відеоспостереження. Зокрема вулиця Незалежності поруч із 9-поверхівками, перехрестя вулиць Ст. Бандери та Гончара, ділянка поруч з кафе-магазином «Все для вас», перехрестя вулиць Сонячна та Ст. Бандери (поруч з судом), перехрестя вулиць Горбачевського та Ст. Бандери (неподалік відділу поліції) перебуватимуть під відеонаглядом.

«Раніше до нас часто звертались правоохоронні органи з проханням надати відеоматеріали, де могли бути зафіксовані правопорушення. Неодноразово завдяки камерам вдалось розшукати та затримати підозрюваних у вчиненнях злочинів чи зафіксувати номерний знак автомобіля підозрюваної людини. Чого лише варті ситуації з руйнуванням фонтану у парку чи крадіжки грошей з туристичної скрині. За лічені години вдалось відшукати винуватців. Віднедавна доступ до камер є і в поліції, що значно полегшує їм роботу, адже тепер вони шукають злочинців без нашої участі», – розповів завідувач сектору інформаційно-програмного забезпечення Чортківської міської ради Богдан Школьницький.

За його словами, зараз у Чорткові встановлено вже 54 відеокамери. І їх кількість поступово збільшуватиметься. Завдяки ним поліція має змогу оперативно стежити за безпекою Чорткова і в будні, і під час проведення масових заходів, та швидко реагувати на будь-які порушення.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту