Чортків online

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО двадцять четвертого засідання виконавчого комітету 13 листопада 2019 року

 

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

двадцять четвертого засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

13 листопада 2019 року

 

 

  1. Про схвалення звіту про виконання бюджету міста за 9 місяців 2019 року.

 

  1. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 11 жовтня 2017 року № 380 «Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 10 серпня 2016 року № 335 «Про створення тендерного комітету для організації та проведення процедур закупівель»».

 

  1. Про затвердження звіту та експертного висновку незалежної оцінки нежитлового приміщення по вул.. Богдана Лепкого,1А м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу ФОП Коробці Любові Володимирівні на здійснення невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна.

 

  1. Про затвердження протоколу аукціонної комісії та умов продажу нежитлового приміщення по вул.. Богдана Лепкого,1А в м. Чортків.

 

  1. Про надання в оренду частини нежитлового приміщення комунальної власності територіальної громади м.Чортків по вул. Тараса Шевченка,21 АТ КП “Приватбанк”.

 

  1. Про надання дозволу КП « Чортківський комбінат комунальних підприємств» на видалення зелених насаджень по вул. Олеся Гончара в місті Чорткові.

 

  1. Про схвалення Програми забезпечення розроблення (оновлення) містобудівної документації на 2020 рік.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу Кузь Анатолію Васильовичу на встановлення тимчасової споруди для відкриття центру продажу квартир по вул. Романа Шухевича в місті Чорткові.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу Пшеничній Наталії Миколаївні на розміщення зовнішньої реклами в м. Чортків по вул. Степана Бандери,30.

 

  1. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 02 жовтня 2019 року № 275 «Про надання дозволу ФОП Ціхоцькому Віталію Деонідовичу на розміщення зовнішньої реклами в м. Чортків по вул. Князя Володимира Великого.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок по вул. Ягільницька, 28 м. Чортків. Власник – Бурий Ігор Богданович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлову будівлю магазин по вул.. Ринок,6 ___ м. Чортків. Власник – Ігнатовська Марія Іванівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлову будівлю, гараж по вул. Білецька,68 м. Чортків. Власник – Жаб’юк Володимир Ігорович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нерухоме майно автостоянку № 10 по вул. Дениса Січинського,6 м. Чортків. Власник – Романюк Руслан Степанович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нерухоме майно автостоянку № 18 по вул. Дениса Січинського,6 м. Чортків. Власник – Романюк Руслан Степанович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлове приміщення № 1 по вул. Олеся Гончара, 9А см. Чортків. Власник – Юркевич Сергій Васильович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлове приміщення № 2 по вул. Олеся Гончара, 9А см. Чортків. Власник – Юркевич Сергій Васильович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на квартиру № 1 по вул. Олеся Гончара, 9А см. Чортків. Власник – Юркевич Сергій Васильович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на квартиру № 2 по вул. Олеся Гончара, 9А см. Чортків. Власник – Юркевич Сергій Васильович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на квартиру № 3 по вул. Олеся Гончара, 9А см. Чортків. Власник – Юркевич Сергій Васильович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на квартиру № 4 по вул. Олеся Гончара, 9А см. Чортків. Власник – Юркевич Сергій Васильович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на квартиру № 5 по вул. Олеся Гончара, 9А см. Чортків. Власник – Юркевич Сергій Васильович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на квартиру № 6 по вул. Олеся Гончара, 9А см. Чортків. Власник – Юркевич Сергій Васильович.

 

  1. Про затвердження Порядку відключення споживачів (абонентів) від мереж водопостачання та водовідведення КП « Чортківське ВУВКГ».
  2. Про надання дозволу на облаштування в’їзду  до нежитлового приміщення по вул. Степана Бандери,60Г м. Чортків.

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту