Чортків online

Приватні будинки на вулиці Монастирській підключать до каналізаційної системи міста

Приватні будинки на вулиці Монастирській підключать до каналізаційної системи міста

Із проханням провести каналізацію до приватних будинків, що знаходяться у невеличкому провулку на вулиці Монастирській, ще у лютому звернулась мешканка Чорткова Галина Куліковська. Тоді жінка скористалась можливістю онлайн-проекту «Запитай у мера», де у коментарях попросила Володимира Шматька вирішити її проблему.

Зі слів пані Галини, декілька будинків у даному провулку підключені до каналізаційної системи міста, інші ж використовували септики. Викачувати їх потрібно доволі часто, і це коштує немалих грошей. Відтак жінка разом із сусідами неодноразово звертались із проханням підключити їх до міської каналізації.

Відтак вже другий день працівники чортківського водоканалу працюють над вирішенням цієї проблеми – провели майже 90 м трубопроводу, вмонтували каналізаційні колодязі та люки. Заодно замінили каналізаційні труби до двох багатоквартирних будинків по вул. Й.Сліпого, 2 та 2А.

Відразу після завершення робіт водоканалівцями, власники приватних будинків зможуть підключитись до каналізаційної системи міста.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту