Чортків online

21 листопада – День Гідності та Свободи

Шановні чортків’яни!

Сьогодні, 21 листопада, ми відзначаємо День Гідності і Свободи. Це визначна дата вшанування величі духу народу України, його відданості й цілеспрямованості у відстоюванні ідеалів демократії, прав і свобод людини.

Сьогодні ми низько схиляємо голови перед Героями Небесної Сотні та всіма українськими воїнами, які беруть участь у війні на сході держави, перед усіма тими, хто власним життям, своєю жертовністю демонструють щире прагнення українців жити у вільній, демократичній і суверенній державі. Усі вони залишаються в пам’яті народу назавжди, стають гордістю й прикладом для майбутніх поколінь.

Українці, як свідчать героїчні сторінки історії, ніколи не змиряться з несправедливістю, беззаконням і приниженням людської гідності, бо вони свято бережуть традиції визвольної боротьби волелюбних предків, зцементовані кровʼю полеглих героїв.

Згадаймо сьогодні патріотів, які поклали на вівтар свободи й української державності своє життя, і памʼятаймо – в наших руках доля країни і ми маємо зробити все можливе для її духовного й економічного відродження.

Слава Україні! Героям слава!

З повагою, міський голова Чорткова Володимир Шматько

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту