Чортків online

У Чорткові стартував мандрівний фестиваль «Docudays UA»

 На Тернопільщині фестиваль документального кіно проводиться вже 12 років поспіль і знайомить глядачів із ексклюзивними фільмами про права людини.  Головною метою заходу є сприяння підвищенню рівня української документалістики, становлення відкритого діалогу про моральні проблеми суспільства.

У вівторок, 26 листопада, в сесійній залі Чортківської міської ради, в рамках фестивалю показали першу із трьох запланованих стрічок.

Фільм «Bellingcat: Правда в світі пост правди» розповідає глядачам про можливості роботи з відкритими інтернет-джерелами. Він демонструє життя та діяльність колективу «громадянських журналістських розслідувань», відомого під назвою Bellingcat.

Міжнародна команда Bellingcat розслідує резонансні кримінальні злочини (від збиття Боінгу MH17 – до отруєння колишнього російського шпигуна Сергія Скрипаля та його доньки ), шукаючи правду та борючись за журналістську чесність у добу “постправди” фейкових новин і суперечливих фактів.

Нагадуємо, що сьогодні о 17.00 год в міській раді відбудеться показ наступної стрічки «САКАВА» режисера Бена Асамоа. Отож, всі, хто вчора ще не долучився до захопливого світу документального кіно має змогу переглянути фільм про засоби інтернет-шахрайства.

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту