Чортків online

Чортків знову зацікавив телебачення

Чортків знову зацікавив телебачення

Мури стародавньогчо замку, шпилі величного костелу, міська ратуша та годинникова вежа зі швейцарським годинником. А також дерев’яна церква XVI століття, тихі вулички з середньовічними будиночками, стародавня бруківка та колишні вілли вельможної шляхти. Талановиті містяни, пластиліновий мультик про місто та смачні галицькі палюшки.

Таким побачили Чортків журналісти телеканалу «UA TV», котрі знімали сюжет у нашому місті на початку листопада. У першому випуску, який з’явився в етері 23 листопада, місцева краєзнавець та фотограф Ірина Брунда трішки розповіла про історію міста, Чортківський рамок, церкву Успіння Пресвятої Богородиці та познайомила глядачів із місцевою майстринею-бджолярем Олесею Токарь. Жінка вже декілька років поспіль виготовляє натуральне мило, свічки та запашні саше.

Втім не забігатимемо наперед, натомість пропонуємо переглянути 20-хвилинний сюжет про рідний Чортків.

Довідково. «UA TV» — український телеканал
іномовлення, виробництва ДП «Мультимедійна платформа іномовлення України». Трансляція ведеться п’ятьма мовами і доступна в різних куточках світу. В рамках проєкту «Міста та містечка» «UA TV» розповідає про привабливі туристичні об’єкти нашої держави. Вони вже презентували ряд стрічок про Київ, Львів, Чернівці, Дубно, Кременець, Ужгород та інші населені пункти.

Для перегляду натисніть ТУТ.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту