Чортків online

Привітання з Міжнародним днем волонтера

Дорогі друзі! Наші помічники! Волонтери!

5 грудня уся світова спільнота відзначає Міжнародний день волонтера. З цієї нагоди щиро вітаю усіх, хто своєю добровільною самовідданою працею щодня робить країну сильнішою!

У такі непрості для України часи робота волонтерів набула неабиякого значення. Саме вони стали першими посередниками між народом і військовими, стали їхньою підтримкою та опорою. Як сприяння держави, як щоденні молитви українців, так і ваша щоденна робота допомагає нашим воїнам стояти на захисті Батьківщини. Стримувати ворога. Ефективно виконувати бойові завдання. Більше того, можна із упевненістю сказати, що без волонтерів ми сьогодні не мали б армії, яка гідно протистоїть одній з найбільших військових сил у світі. Вже шостий рік саме наша єдність демонструє усім, що таке Україна, братерство, патріотизм та відданість!

Дякую кожному, хто по житті звик більше віддавати, аніж отримувати. Тому, хто при першому ж проханні відгукується на допомогу. Тому, хто не здається, а шукає кошти для вкрай необхідної операції. Тому, хто взимку не може пройти повз голодного собаку, не нагодувавши його. Тому, в кого гаряче серце!

Прийміть щирі вітання зі святом і слова подяки від імені кожної людини за вашу безкорисливу працю на благо процвітання добра і миру на землі, за щиру допомогу тим, хто її потребує. Впевнений, доки в наших серцях є місце для допомоги, чуйності, доброти та співчуття, Україна житиме і процвітатиме. Нехай ваші благі справи повертаються вам сторицею!

З повагою – міський голова Володимир Шматько

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту