Чортків online

У Чорткові відзначили День Збройних Сил України

Сьогодні, традиційні урочистості з нагоди відзначення Дня Збройних Сил України розпочались з покладання працівниками  Чортківської міської ради спільно з військовослужбовцями гірлянди, квітів та лампадок до підніжжя пам’ятника Герою України, генерал- майора Сергія Кульчицького та меморіалу Героїв Чортківщини, котрі загинули на російсько-українській війні.

Хвилиною мовчання присутні вшанували пам’ять полеглих синів та дочок України.

У Чортківській військовій частині А1915 відбувся урочистий захід, присвячений 28 -ій річниці Дня Збройних Сил України.

Всечесні отці поблагословили захід та привітали з військовозабов’язаних зі святом.

Вітаючи присутніх зі святом, заступник міського голови Роман Тимофій, зокрема, сказав:

«У день відзначення 28-ої річниці Дня Збройних Сил України висловлюю щиру подяку за службу військовому комісару Леоніду Підручному і його колективу, колективу військової частини 1915 за службу в нашому місті, 44-ій окремій артилерійській бригаді за службу на сході, всім тим, хто з різних куточків України служить в Чорткові і на сході країни, всім, хто стає на захист України! Дякую за службу і вірність військовій присязі!

Щиро бажаю усім здоров’я, благополуччя, мирного неба над Україною!».

За розпорядженням Чортківського міського голови від 5 грудня 2019 р. про нагородження грамотами та подарунками до Дня збройних сил України і міжнародного Дня волонтера за вагомий особистий внесок українському народу, захист кордонів нашої держави, збереження її територіальної цілісності та недоторканості, сумлінне виконання службових обов’язків, вірність військовій присязі, активну громадську позицію та з нагоди відзначення 28 – ої річниці Дня Збройних Сил України грамотами Чортківської міської ради нагороджено кращих військовослужбовців й представників волонтерського руху.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту