Чортків online

У Чорткові відбувся благодійний турнір до Дня Святого Миколая

У Чорткові відбувся благодійний турнір до Дня Святого Миколая

Чортківська міська рада спільно з Чортківським навчально-науковим інститутом підприємництва та бізнесу ТНЕУ провели благодійний турнір з футзалу  до Дня Святого Миколая. Метою заходу став збір коштів на придбання новорічних подарунків для дітей Чортківського міського комунального центру комплексної реабілітації осіб з інвалідністю «Дорога в життя» та благодійного центру «Дім милосердя», що діє у Чорткові при Бучацькій єпархії УГКЦ.

Турнір проходив у суботу, 14 грудня, у  спортивному комплексі «Економіст» Чортківського навчально-наукового інституту  підприємництва і бізнесу. У благодійному турнірі взяли участь 10 команд: «Кристал» Чортків U-17, «Калічівка» Чортків, «Олімпік» Біла, Шманьківці, Бичківці, «Сила людей» Чортків, «Патріот» ВЧ А-1915 Чортків, «Галицькі леви», «Заводське», ФК «Арсенал» Нагірянка.

Офіційно відкриваючи турнір, заступник міського голови Чорткова Роман Тимофій щиро подякував всім, хто, не шкодуючи часу та сил, взяв участь у змаганнях та побажав успіху всім командам-учасницям.

Турнір традиційно проходив динамічно й видовищно, і попри статус товариського, на полі знайшлося місце палким емоціям та азарту.

Результати турніру:

І місце – ФК «Арсенал» Нагірянка

ІІ місце – «Галицькі леви»

ІІІ місце – «Заводське»

Організатори турніру дякують усім командам-учасницям, глядачам та благодійникам, завдяки яким вдалося зібрати 6320 грн. На ці кошти придбали 69 наборів солодких подарунків для діток із «Дому милосердя» та 24 подарунки для дітей із центру «Дорога в життя».

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту