Чортків online

У Чорткові діти-сироти отримають подарунки до Дня святого Миколая

19 грудня – день, який із нетерпінням чекає вся малеча нашої країни. В цей зимовий час до кожної дитини має завітати великий Чудотворець – Святий Миколай і покласти під подушку безліч подарунків.

Вже декілька років поспіль у Чорткові діє «Програма про запобігання дитячої безпритульності та бездоглядності». Згідно з нею, для дітей-сиріт, дітей позбавлених батьківського піклування та тих, які опинилися в складних життєвих обставинах із міського бюджету виділено кошти на придбання подарунків до дня Святого Миколая. Цьогоріч 50 дітей із вищеперелічених категорій отримають приємні несподіванки.

Служба у справах дітей Чортківської міської ради вже підготували для дітвори солодощі, які в скорім часі відправляться до своїх власників.  Ціна одного подарунка – 522 грн. За ці кошти кожній дитині закупили  по два кілограми цукерок,  фрукти (мандарини, банани, хурму, гранат, яблука), сік. До слова, подаруночки розфасовані у екоторби, які 14-15 грудня власноруч розмальовували творчі чортківчани.

До хорошої справи долучився і засновник ПАП «Добробут» Григорій Данилишин, який купив для діток 10 подарунків із солодощами та виділив кошти у розмірі 3 000 грн, за які малозабезпеченим сім’ям закуплять необхідні продукти.  

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту