Чортків online

Святий Миколай завітав у дитячий будинок сімейного типу (фоторепортаж)

Святий Миколай завжди вважався покровителем і заступником усіх дітей. В ніч з 18 на 19 грудня  малеча чекає  Чудотворця з нетерпінням, бо всі знають, що за слухняність, працьовитість та добрі вчинки Святий Миколай принесе подарунки та солодощі.

Напередодні цього очікуваного та радісного дня Святий Миколай спільно із працівниками служби у справах дітей Чортківської міської ради завітали у дитячий будинок сімейного типу, що по вул. Січинського.  Малята прочитали віршики та заспівали пісень для Чудотворця. А натомість Святий Миколай роздав діткам солодкі подарунки – фрукти, цукерки, сік та розмальовані екоторбинки.

Разом із Миколаєм у дитячий будинок завітали вихованці міської музичної школи. Вони підготували для присутніх пісенний номер. Опісля веселощів та теплих слів привітань на дітвору чекали смаколики та запашний чай.

До слова, дитячий будинок сімейного типу діє ще від серпня цього року. Тут проживають дев’ятеро дітей віком від 4 до 19 років. Мамою-вихователькою дітвори малечі є черниця – сестра Йосафата.   

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту