Чортків online

Інформує управління соціального захисту населення

З початку року управлінням:

– Проведено обстеження матеріально-побутових умов проживання 71 сім’ї із складенням акту обстеження

– Здійснення заходів щодо верифікації достовірності інформації наданої громадянами – одержувачами субсидії згідно інформації з Міністерства фінансів України. Зокрема перевірено 3 справи із виявленням ознак порушення норм законодавства, стягується переплата.  Проводиться робота щодо повідомлення громадян одержувачів державних соціальних допомог про необхідність повернення сум заборгованості по надміро отриманих коштах.

– Проведено засідання комісії з питань призначення державної соціальної допомоги малозабезпеченим сім’ям, житлових субсидій та відшкодування частини невикористаної субсидії, тимчасової державної соціальної допомоги непрацюючій особі, яка досягла пенсійного віку, але не набула права на пенсійну виплату, про включення до ЄДАРП у інформації про пільговика за місцем фактичного проживання та призначення (відновлення) соціальних виплат внутрішньо переміщеним особам. Розглянуто 70 звернень громадян щодо надання їм права на одержання державних допомог.

– Сформовано запит на Чортківське об’єднане управління Пенсійного фонду України для проведення перевірки правильності перерахунків пенсій.

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту