Чортків online

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО першого засідання виконавчого комітету

ПРОЕКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО

першого засідання виконавчого комітету

Чортківської міської ради

 2020 року

 

 

  1. Про роботу Центру надання адміністративних послуг міста Чорткова.

 

  1. Про встановлення вартості одноразового гарячого харчування для учнів Чортківчської спеціалізованої школи-інтернат  № 3 спортивного профілю  І-ІІІ ступенів імені Романа Ільяшенка.

 

  1. Про списання біологічних активів.

 

  1. Про клопотання перед Тернопільською обласною державною адміністрацією про присвоєння почесного звання «Мати-героїня» гр.. Свідніцькій Надії Миколаївні

 

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на житловий будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами по вул. Бучацька, 32 м. Чортків. Власник – Колодій Володимир Васильович.

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на житловий будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами по вул. Бучацька, 32 А м. Чортків. Власник – Колодій Володимир Васильович.

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на квартиру по вул.. Аптечна,11 кв. 4 м. Чортків. Власник – Вакіна Олена Львівна.

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на квартиру по вул. Аптечна,11 кв. 5 м. Чортків. Власник – Вакін Анатолій Миколайович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлову будівлю, гараж по вул. Незалежності,39В м. Чортків. Власник – Гевко Олександр Борисович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлову будівлю, гараж по вул. Білецька,91 м. Чортків. Власник – Галабурда Володимир Саверійович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на індивідуальний житловий будинок по вул.. Бучацька,3 м. Чортків. Власник – Регула Лариса Степанівна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на індивідуальний житловий будинок та господарські будівлю по вул. 16 Липня,23 м. Чортків. Власник – Фрич Ольга Ігорівна.

 

  1. Про  присвоєння поштової адреси на індивідуальний житловий будинок по вул. Затишна, 13 м. Чортків. Власник – Дмитренко Ірина Миколаївна..

 

 

  1. Про усунення перешкод у користуванні землями житлової та громадської забудови комунальної власності по вул.. Степана Бандери, 54 Е в місті Чорткові Тернопільської області, площі 0,0142 га, шляхом демонтажу самовільно встановленої огорожі.

 

 

  1. Про затвердження звіту та експертного висновку незалежної оцінки частини нежитлових приміщень, які розташовані за адресою: м. Чортків, вул. Сонячна,7

 

  1. Про визначення місць для провадження тимчасової торгівельної діяльності на території міста Чорткова у 2020 році.

 

  1. Про надання дозволу на укладення договорів оренди елемента благоустрою

 

 

  1. Про включення громадянина Білоуса Андрія Ярославовича в списки квартирного обліку для поліпшення житлових умов.

 

  1. Про надання грошової допомоги громадянам міста.

 

  1. Про затвердження макету та надання дозволу на встановлення на будинку залізничної станції « Чортків меморіальної таблиці.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту