Чортків online

У Чорткові роботодавців та працівників інформували про неприпустимість роботи без оформлення трудових відносин

На виконання доручення Прем’єр-міністра України Олексія Гончарука щодо проведення з суб’єктами господарювання, що здійснюють діяльність у сфері торгівлі, тимчасового розміщування та організації харчування,  триває інформаційна та роз’яснювальна робота про неприпустимість допуску до роботи працівників без оформлення трудових відносин.

Спеціалісти УСЗН СП, відділу економічного розвитку, інвестицій та комунальної власності Чортківської міської ради, Чортківської філії Тернопільського обласного центру зайнятості, Чортківського управління ГУДФС та Головного управління ПФУ в Тернопільській області здійснили відвідування суб’єктів господарської діяльності. Під час візитів спеціалісти провели роз’яснювальну роботу з роботодавцями та найманими працівниками про обов’язковість оформлення належним чином трудових відносин та дотримання усіх належних соціальних гарантій.

Роботодавцям наголошено, що у разі прийняття працівника на роботу, обов’язковим є укладення з ним трудового договору, повідомлення про прийняття особи на роботу Державній податковій службі.

Роз’яснено ряд особливостей ведення документів з метою чіткого та достовірного обліку робочого часу працівників, особливо при роботі у нічний час, святкові дні та надурочно.

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту