Чортків online

У міського голови відбувся прийом громадян

Сьогодні, 3 лютого, у міського голови Чорткова відбувся прийом громадян. 32 жителі міста звернулись до Володимира Шматька за допомогою у розв’язанні житлово-комунальних, соціально-побутових питань, проблем із працевлаштуванням.
 
На прийом до міського голови прийшли представниці ОСББ, що по вул. Росляка, 2А. Жінки попросили посприяти у перекритті покрівлі в їхньому будинку, зазначивши, що мешканці самотужки зібрали вже 100 тис. грн. Володимир Петрович похвалив жителів ОСББ за високу самоорганізацію та зазначив, що вони можуть скористатись «Програмою підтримки об’єднань співвласників багатоквартирних будинків у м. Чорткові на 2018-2020 роки» та отримати співфінансування з міського бюджету на заміну покрівлі.
 
Також до міського голови звернувся мешканець мікрорайону Бердо із проханням допомогти електрифікувати декілька вулиць мікрорайону. Володимир Шматько розповів, що відповідну проектно-кошторисну документацію виготовлять цього року, а для виконання робіт необхідне буде співфінансування від мешканців мікрорайону.
 
Із проханням допомогти прочистити криницю, що по вул. Івана Сірка, звернулась мешканка мікрорайону Синяково. Жінка розповіла, що криниці більш ніж сто років, і нею досі користуються місцеві жителі. Проблема полягає в тому, що криниця дуже обміліла. Мешканці мікрорайону готові зібрати кошти для виконання робіт, втім не впевнені, що їх буде достатньо. Володимир Шматько пообіцяв посприяти та доручив взяти ситуацію під контроль в.о. начальнику управління комунального господарства Василю Воціховському.
 
Інші звернення містян стосувалися питань працевлаштування, благоустрою прибудинкових територій, виділення матеріальної допомоги на лікування важкохворим тощо.

  

 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту