Чортків online

Про роботу комунальних служб міста

Комунальні служби Чорткова продовжують працювати над покращенням стану  об’єктів інфраструктури, житлових будинків,  проводять благоустрій міста.

КП «Парковий культурно-спортивний  комплекс» готується до весни. Працівники підприємства самостійно виготовляють нові лавки, вуличні ліхтарі та елементи декору, які згодом будуть встановлені в парку культури та відпочинку ім. І. Франка.

 Варто зауважити, що сировину, з якої створюють нові елементи декору не закупляють. Матеріалом для виготовлення  лавок, альтанок та квіткових горщиків слугують дерева, які з санітарно-технічних причин підлягають вирубці.  

У  парку «Моклеків», що поблизу села Біла, робітники активно вирубують дерева-самосіви, очищають територію від сухих кущів та чагарників.

Працівники КП «Чортків Дім» провели чистку каналізації по вул. Шевченка, 39, та поточний ремонт електричної щитової у багатоквартирному будинку по вул. Незалежності, 63.

Поблизу залізничного вокзалу спеціалісти  КП «Чортківське виробниче управління водопровідно-каналізаційного господарства» ліквідовують прорив каналізаційної мережі.

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту