Чортків online

Звірка показників та оплата комунальних послуг у фоє міської ради – це реальність!

З метою покращення надання якісних послуг абонентам ПрАТ «Чортківгаз», детальнішого ознайомлення зі всіма аспектами роботи «прозорого офісу» до міської ради завітали перший заступник голови правління ПрАТ «Тернопільгаз» Володимир Караванський, помічник голови правління Марина Грицюк та керівник «Чортківгаз» Ігор Клизуб.

Секретар Чортківської міської ради Ярослав Дзиндра та начальник Центру надання адміністративних послуг Артур Шимків розповіли, що у листопаді минулого року за підтримки програми «U-LEAD з Європою» офіційно відкрився новий модернізований ЦНАП. Він розміщений у фоє та кількох кабінетах міської ради.

Також задля покращення надання послуг мешканцям громади у фоє міської ради з лютого працюють представники водоканалу, «Чортківгаз» та «Чортківський РЕМ». Відтак, щоб подати чи звірити показники, дізнатись будь-яку інформацію – не потрібно добиратись до потрібних установ, котрі знаходяться у різних куточках міста. Всі послуги можна отримати у одному місці – безпосередньо у міській раді. Також тут є можливість оплатити рахунок за комунальні послуги через онлайн-термінал.

Представники «Тернопільгаз» та «Чортківгаз» залишились задоволеними побаченим, зауваживши, що оперативне надання якісних послуг людям – головне завдання, над яким вони і надалі спільно працюватимуть із міською владою.

 

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту