Чортків online

У Чортківській ОТГ висадять дві тисячі дерев в рамках проєкту «Озеленення України»

Оголошено старт масштабного всеукраїнського проєкту «Озеленення України». В рамках екопроєкту в Україні планують висадити понад 1 000 000 дерев за одну добу, 20 березня, і тим самим встановити рекорд країни. Висадка мільйона дерев в Україні – це частина глобальної ініціативи у сотні країн світу. Чортківська об’єднана територіальна громада також максимально ефективно долучиться до акції!
 
«У межах нашої громади плануємо за один день висадити дві тисячі дерев! Спершу спільно вирішимо, які породи дерев і де саме висаджуватимемо. А потім всі разом в один день – 20 березня, залучивши садочки, школи, громадськість приймемо участь у проєкті «Озеленення України», – зазначив міський голова Володимир Шматько.
 
Проєкт має на меті привернення уваги людей до відновлення екосистеми України та планети загалом, а також розвиток екологічної свідомості українців. «Озеленення України» – це не лише одноразова висадка мільйона дерев за добу у всіх куточках країни, це постійне сприяння висадженню нових парків та алей, проведення загальнодержавної інформаційної кампанії, організація освітніх воркшопів в навчальних закладах, започаткування міжнародного флешмобу «Озеленення України. Озеленення планети!» тощо.
 
Нам слід зрозуміти, що в умовах хворої природи не може бути здорових людей. Це аксіома. Виключно від нас залежить, яке майбутнє чекає на нові покоління.
 
#ОзелененняУкраїни #1000000за24 #GreeningUA
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту