Чортків online

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО третього засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради

  1. Про схвалення звіту Про виконання бюджету міста за 2019 рік.

 

  1. Про схвалення Програми підтримки відділення стаціонарного догляду для постійного або тимчасового проживання с. Пробіжна, Територіального центру соціального обслуговування (надання соціальних послуг) Чортківського району на 2020-2022 роки.

 

  1. Про звільнення від оплати за тимчасове користування місцями для розміщення рекламних засобів на території м. Чортків ФОП Гарасим’як Михайло Ярославович.

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами по вул. Білецька,18А м. Чортків. Власник – Кульчицька Олександра Павлівна.

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на нежитлове приміщення № 1 по вул. Олеся Гончара, 5А , м. Чортків. Власник – Логуш Василь Мирославович.

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на нежитлове приміщення № 2 по вул. Олеся Гончара, 5А , м. Чортків. Власник – Логуш Василь Мирославович.

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на нежитлове приміщення № 3 по вул. Олеся Гончара, 5А , м. Чортків. Власник – Логуш Василь Мирославович.

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на нежитлове приміщення № 4 по вул. Олеся Гончара, 5А , м. Чортків. Власник – Логуш Василь Мирославович.

 

  1. Про виділення в окремий об’єкт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на нежитлове приміщення № 5 по вул. Олеся Гончара, 5А , м. Чортків. Власник – Логуш Василь Мирославович.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу Ковбаснюк Богдану Костянтиновичу на встановлення трьох блокованих тимчасових споруд для ведення підприємницької діяльності по вул. Андрея Шептицького,11 в м. Чортків.

 

  1. Про надання (відмову у наданні) дозволу представництву Американського Об’єднання Комітетів для Євреїв бувшого Радянського Союзу на розчищення залишків фундаменту між вулицями Дмитра Пігути,31Б та Незалежності,24А м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу Релігійній громаді Римсько-Католицької Церкви Св. Станіслава на встановлення тимчасового риштування на період проведення ремонтних робіт вул. Тараса Шевченка,2 м. Чортків.

 

  1. Про проведення конкурсу з метою визначення виконавця послуг з виготовлення проектно-кошторисної документації в загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7.

 

  1. Про затвердження звіту та експертного висновку незалежної оцінки нежитлового приміщення в мансарді чотириповерхового житлового будинку з мансардою (приміщення 8-1, 8-2, 8-3, загальною площею 36,1 кв.м.), яке розташоване за адресою: м. Чортків, вул. Тараса Шевченка,13.

 

  1. Про надання дозволу на укладення договорів оренди елемента благоустрою.

 

  1. Про погодження місць для надання послуг у сфері організації відпочинку та розваг.

 

  1. Про надання дозволу КП « Чортківський комбінат комунальних підприємств» на видалення зелених насаджень в місті Чорткові.

 

 

  1. Про надання повноважень працівникам муніципальної варти Чортківської міської ради на складання протоколів про адміністративні правопорушення на території Чортківської міської територіальної громади.

 

  1. Про проведення двомісячника благоустрою.

 

  1. Про встановлення розміру внесків за встановлення вузлів комерційного обліку централізованого водопостачання.

 

  1. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 01.10.2019 №263 «Про встановлення тарифів на централізоване водопостачання та водовідведення».

 

  1. Надання дозволу КП «Благоустрій» на безоплатну передачу вживаних бордюрів ОСББ «Дружба-8».

        

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту