Чортків online

План фінансування за січень виконано Фондом на 100%

Фонд соціального страхування України направив на фінансування страхових виплат, матеріального забезпечення та медико-соціальних послуг за січень понад 1,9 млрд гривень. Видаткова частина виконана на 100% згідно плану.

Так, на оплату допомог по тимчасовій втраті працездатності (лікарняні), по вагітності та пологах і на поховання Фонд направив 1 188 млн грн, на страхові виплати потерпілим на виробництві та членам їх сімей – 624 млн грн і на фінансування медичних та соціальних послуг – майже 23 млн грн.

На виплату матеріального забезпечення працюючим і страхових виплат потерпілим на виробництві (членам їх родин) направляються всі наявні ресурси по мірі надходження частки від ЄСВ у розмірі 9,5727% на рахунок Фонду.

Нагадаємо, відповідно до бюджету Фонду на цей рік, на матеріальне забезпечення та соціальні послуги загалом заплановано направити 17,32 млрд грн. На страхові витрати потерпілим на виробництві і членам їх родин Фонд направить – 9,775 млрд грн, на страхові витрати на медичну і соціальну допомогу – 0,577 млрд грн.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту