Чортків online

У Чортківській громаді проведуть двомісячник благоустрою

З приходом перших весняних днів  на території Чортківської громади стартує двомісячник благоустрою – таке рішення підтримали члени виконавчого комітету на черговому засіданні.  Відповідні роботи розпочнуться вже 2-го березня, а завершаться – 30-го квітня.

В рамках двомісячника пройдуть різні толоки та акції, що мають на меті привести до ладу навколишнє середовище. Одним із таких стане екопроєкт «Озеленення України», який стартує вже 20-го березня. Спільними зусиллями мешканці громади висадять дві тисячі дерев.

Протягом двомісячника благоустрою комунальні служби та суб’єкти господарювання усіх форм власності візьмуть участь у комплексі заходів, спрямованих на поліпшення благоустрою міста:

Нагадаймо, що дотримуватися правил та норм благоустрою також зобов’язані керівники установ, приватні підприємці та мешканці міста. Вони повинні дбати та належним чином доглядати за територіями, що перебувають у їх власності чи тимчасовому користуванні.

Всі заходи з наведення порядку проводяться регулярно, а найбільше навантаження, зазвичай,  припадає на  комунальні служби Чорткова. Проте вигляд міста залежить і від його жителів. Закликаємо громадськість долучитися до двомісячника благоустрою, щоб зробити Чортків охайним і чистим, бо лише спільними зусиллями можна досягти вагомих результатів.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту