Чортків online

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО п’ятого позачергового засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради

 

 

 

  1. Про затвердження Протоколу № 7/6 позачергового спільного засідання  комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Чортківській міській раді та комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій при Чортківській районній державній адміністрації від 16 березня 2020 року.

 

  1. Про затвердження розпорядження Чортківського міського голови від 16 березня 2020 року № 93-од «Про тимчасове зупинення об’єктів загального користування розташованих на території Чортківської міської територіальної громади з метою попередження розповсюдження захворюваності на гостру респіраторну інфекцію, спричинену корона вірусом COVID – 19».

 

 

  1. Про схвалення Програм розвитку фізичної культури і спорту на 2020 рік.

 

 

  1. Про встановлення, за кошти міського бюджету, вартості харчування для дітей пільгових категорій в закладах загальної середньої освіти Чортківської міської ради

 

  1. Про затвердження проєктно – кошторисних документацій

 

 

  1. Про проведення конкурсу соціальних проектів.

 

 

  1. Про затвердження звіту та експертного висновку незалежної оцінки частини приміщення № 1-2 котельні літ.»Б», яка розташована за адресою: м. Чортків, вул. Катерини Рубчакової.

 

 

  1. Про звільнення території міста Чорткова від незаконно розміщених тимчасових споруд (дерев’яних господарських споруд) в дворі житлового будинку по вул. Тараса Шевченка,50 в м. Чортків.
  2. Про надання дозволу Управлінню культури, релігії та туризму на розміщення зовнішньої реклами – білборда в м. Чортків по вул. Князя Володимира Великого.

 

  1. Про надання дозволу Управлінню культури, релігії та туризму на розміщення зовнішньої реклами – білборда в м. Чортків по вул. Об’їзна.

 

  1. Про продовження терміну дії дозволу на розміщення зовнішньої реклами – сітілайтів в м. Чортків по вул. Тараса Шевченка ФОП Стельмащук Сергій Михайлович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на індивідуальний житловий будинок по вул. Богдана – Ігоря Антонича,24 м. Чортків. Власник – Шевченко Надія Анатоліївна.

 

  1. Про відміну батьківської плати за навчання у Чортківській міській музичній школі на час карантину.

 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту