Чортків online

У Чорткові триває дезінфекція багатоквартирних будинків

Вчора, 24 березня, у Чорткові розпочали санітарну обробку під’їздів багатоквартирних будинків. Дезінфекцію проводять за допомогою спеціальних розпилювачів.
 
Дезінфекцією у місті займаються чотири підприємства: «ЗахідКомСервіс» та КП «Чортків дім» як балансоутримувачі будинків, а там, де створено ОСББ, санітарну обробку за кошти бюджету міста здійснюють Чортківська ТОКП «Профдезинфекція» та Чортківська санітарно-епідеміологічна станція.
 
Графік дезінфекції узгоджений зі всіма головами ОСББ, а також мешканцями будинків, де є комунальний чи приватний балансоутримувач. Для санітарної обробки використовують спеціальний знезаражувальний засіб – хлоровмісний розчин. Він цілком безпечний для людей. Насамперед обробляються сходові клітки, вхідні двері, поручні в під’їздах та ліфти. Дезінфекцію проводитимуть щотижня.
 
Останніми днями у різних містах України з’являється інформація про те, що до квартир намагаються потрапити шахраї, мовляв, вони проводять санобробку помешкань від вірусу. Будьте обережні, адже ці самозванці можуть представлятись, як працівники комунального підприємства чи державної установи, яка здійснює дезінфекцію! Наголошуємо – у Чорткові дезінфекційні заходи проводять виключно в під’їздах будинків і до помешкань не заходять!
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту