Чортків online

Покупка та продаж сільськогосподарської продукції онлайн – це реальність!

Покупка та продаж сільськогосподарської продукції онлайн – це реальність!
 
15 квітня стартував проєкт «Відкритий ринок» – www.rynok.in.ua. Це соціальна онлайн платформа для підтримки невеликих сільгосппідприємств, покликана допомогти їм знайти своїх покупців, які у свою чергу отримують можливість придбати якісні свіжі продукти.
 
Майданчик задуманий як відповідь на виклики епідемії СОVID-19. Ініціатори проекту – громадська організація «Освітньо-аналітичний центр розвитку громад» у партнерстві з Асоціацією міст України.
 
«Багато селян сьогодні опинилися у складній ситуації, не маючи можливості реалізувати власноруч вирощену продукцію на ринках та ярмарках України. Водночас, мешканці міст і селищ вимушені купувати фрукти, овочі, м’ясо, молоко та іншу продукцію виключно в магазинах та супермаркетах.
 
Проєкт «Відкритий ринок» не є комерційним, а виключно соціальним, тому не передбачає жодної системи оплати. Окрім того, він є всеукраїнським: у своїй області споживачі зможуть знайти продукцію після того, як в ній зареєструється перший виробник», – розповідають організатори.
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту