Чортків online

ПРИЗНАЧЕННЯ ЖИТЛОВИХ СУБСИДІЙ НА НАСТУПНИЙ ПЕРІОД В УМОВАХ КАРАНТИНУ

Наближається до завершення опалювальний сезон. І вже з 1 травня значній кількості населення довелося б іти до місцевих структурних підрозділів соціального захисту населення з заявами про переоформлення субсидій на неопалювальний період. Зокрема, це ті отримувачі субсидій, рішення про призначення субсидій яким на опалювальний період приймалося комісією в окремих випадках на підставі акту обстеження умов проживання. Але цього року звертатися до структурних підрозділів соціального захисту населення не потрібно: всі питання громадян щодо призначення житлової субсидії на наступний період для всіх без виключення домогосподарств, які отримували житлову субсидію у попередньому періоді, будуть  розглядатися  без звернення громадян. Але, за умови якщо у домогосподарстві не відбулося змін, що впливають на право отримання субсидії. Тому про всі зміни необхідно повідомити управління соцзахисту, щоб потім не довелося повертати надміру перераховані кошти.

Щодо нових субсидіантів: їм оформити субсидію можна шляхом надсилання на адресу управління письмових декларацій, електронних декларацій з кваліфікованим електронним підписом.

В умовах карантину надзвичайно важливо для Вашого здоров’я та здоров’я усіх довкола дотримуватись обмежувальних заходів.

 

Консультації з будь-яких питань можна отримати:

– електронну пошту:   chortkiv.misto@sobes-ter.gov.ua ;

– Фейсбук : https://www.facebook.com/usznspchortkivmr/ .

    – Відділ прийому громадян – (03552) 2-38-33, 0988068910;

    – Відділ з питань пільг – (03552) 2-38-35.

Працівники управління допоможуть у вирішенні проблемних питань та просять залишатися у період карантину вдома.

Рубрики: Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту