Чортків online

Підприємців І групи Чортківської громади звільнили від сплати єдиного податку за травень

На позачерговому засіданні сесії Чортківської міської ради звільнили від сплати єдиного податку за травень підприємців І групи, які зареєстровані на території Чортківської міської територіальної громади.
 
«Приватні підприємці – самозайняті люди, які нічого не просили від держави, натомість самі забезпечили себе роботою. Більшість з них через вимушений карантин залишились без заробітку, тож наш обов’язок – допомогти їм у цей складний час», – прокоментував рішення міський голова Володимир Шматько.
 
Для звільнення від сплати єдиного податку підприємцям І групи потрібно до 1 липня 2020 року подати до органів державної податкової служби відповідну заяву щодо застосування пільги із зазначенням виду діяльності та місця здійснення діяльності.
 
Рішення «Про звільнення від сплати податкових зобов’язань по єдиному податку на період з 1.05. по 31.05. платників єдиного податку І групи» прийняли через те, що Верховна Рада визнала ситуацію із поширенням коронавірусу в Україні як надзвичайну та надала повноваження місцевим органам самоврядування встановити пільги сплати єдиного податку.
 
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту