Чортків online

Володимир Шматько привітав дільничних офіцерів поліції Чортківщини із професійним святом

Володимир Шматько привітав дільничних офіцерів поліції Чортківщини із професійним святом
 
Щороку 18 червня дільничні офіцери поліції відзначають своє професійне свято. Сьогодні їхня служба – одна з найважливіших в Україні. Постійне спілкування з людьми, здійснення першочергових заходів щодо розкриття злочинів, попередження їх скоєння – це лише маленька частина того, із чим щоденно мають справу дільничні офіцери.
 
Тож сьогодні із нагоди свята у Чортківському відділі поліції Головного управління національної поліції відбулися урочистості. З професійним святом дільничних офіцерів привітав міський голова Чорткова Володимир Шматько та голова Чортківської РДА Арсен Марчишак.
 
«Дільничний офіцер – це тонкий психолог. Дільничний офіцер – це той, хто щодня виховує людей. І я щиро переконаний у тому, що на Чортківщині найкращі офіцери та найкращий колектив професіоналів! Ми мали змогу зайвий раз у цьому переконатись, коли життя всієї країни фактично зупинилось через пандемію коронавірусу, але дільничні офіцери, ризикуючи власним здоров’ям, щодня контролювати дотримання карантину у місті та громаді, проводили профілактичні бесіди з людьми. Я щиро-щиро дякую вам за це! І ще раз вітаю із професійним святом!», – зазначив Володимир Шматько.
 
Найкращих дільничних офіцерів за сумлінне виконання службових обов`язків, завдань, пов’язаних з охороною прав і свобод людини, боротьбу зі злочинністю нагородили подяками та подарунками.
 
 

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту