Чортків online

Проєкт порядку денного дев’яносто другої сесії Чортківської міської ради VII скликання

1) Про стан законності, боротьби зі злочинністю та охорони громадського порядку в м. Чорткові за 2019 рік.

2) Про затвердження кандидатури на посаду першого заступника Чортківського міського голови.

3) Про затвердження кандидатури на посаду керуючого справами виконавчого комітету Чортківської міської ради VII скликання.

4) Про внесення змін до рішення сесії від 26 червня  2019 року  № 1517

«Про затвердження Положення про порядок проведення конкурсу на посаду керівника закладу загальної середньої освіти комунальної форми  власності Чортківської міської ради».

 5) Про  надання згоди на прийняття в комунальну власність територіальної

громади міста Чорткова установ  з штатною чисельністю.

 6) Про зміну найменування закладів дошкільної освіти приєднаних сільських територіальних громад  та затвердження їх Статутів у новій редакції.

 7) Про  звільнення від сплати орендної плати за користування  приміщеннями харчоблоків  їдалень у закладах загальної середньої освіти  Чортківської міської  ради.

 8) Про  упорядкування структури та чисельності працівників апарату,

структурних підрозділів управління освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради.

9) Про затвердження нової редакції Положення про відділ містобудування та архітектури  Чортківської міської ради.

10) Про затвердження  нової редакції  Положення про відділ земельних ресурсів та охорони навколишнього середовища Чортківської міської ради.

11) Про направлення на навчання Чортківського  міського  голову  Шматька Володимира  Петровича.

12) Про  присвоєння  звання «Почесний громадянин міста Чорткова».

13) Про передачу на баланс комунального підприємства “Ритуальна служба” основних засобів.

14) Про внесення змін та затвердження Статуту комунального підприємства «Благоустрій» Чортківської міської ради  в новій редакції.

15) Про внесення змін та затвердження Статуту комунального підприємства  «Ритуальна служба » Чортківської міської ради  в новій редакції.

16) Про внесення змін та затвердження Статуту комунального підприємства «Міськсвітло» Чортківської міської ради  в новій редакції.

17) Про звільнення від орендної плати.

18) Про оподаткування  платою  за  землю на території Чортківської міської територіальної громади на 2021 рік.

19) Про встановлення єдиного податку для фізичних осіб підприємців на території  Чортківської  міської територіальної громади на 2021 рік.

20) Про встановлення податку на нерухоме майно, відмінне від земельної ділянки на території Чортківської міської  територіальної громади на 2021 рік.

21) Про встановлення збору за місця для паркування транспортних засобів на території Чортківської міської  територіальної громади на 2021 рік.

22) Про встановлення туристичного збору на території  Чортківської  міської територіальної громади на 2021 рік.

23) Про відміну рішення Чортківської міської ради від 10 квітня  2020 року №1876 «Про припинення комунального підприємства «Міський комунальний ринок Чортківської міської ради» шляхом ліквідації».

24) Про  внесення змін до рішення  Пастушівської сільської ради від 21 грудня  2019 року № 299 «Про Пастушівський сільський бюджет на 2020 рік».

25) Про затвердження звіту про виконання Білівського сільського бюджету за 1 квартал 2020 року.

26) Про затвердження звіту про виконання Бичківського сільського бюджету за I квартал  2020 року.

27) Про затвердження звіту про виконання Росохацького сільського бюджету за I квартал 2020 року.

28) Про затвердження звіту про виконання Скородинського сільського бюджету за I квартал 2020 року.

29) Про затвердження звіту про виконання Горішньовигнанського  сільського бюджету за I квартал 2020 року.

30) Про затвердження звіту про виконання Пастушівського сільського бюджету за I квартал 2020 року.

31) Про внесення змін до рішення  міської ради від 07 травня 2020 року № 1887 «Про внесення змін до рішення міської ради від 28 лютого 2019 року № 1391 «Про затвердження структури і чисельності апарату та виконавчих органів Чортківської міської ради».

32) Про затвердження звіту про виконання міського бюджету за І квартал 2020 року.

33) Про затвердження угод про передачу міжбюджетних трансфертів на 2020 рік.

34) Про  внесення змін до рішення міської ради від 12 березня 2020 № 1830 «Про затвердження угод між Чортківською міською радою та  Чортківською районною радою на 2020 рік». 

35) Про внесення змін до рішення міської ради від 20 грудня 2019 року № 1718 «Про міський бюджет на 2020 рік».

36) Про внесення змін до  рішення Бичківської сільської ради від 23 грудня 2019 року  № 505  «Про  сільський бюджет на 2020 рік».

37) Про внесення змін до рішення Росохацької сільської ради від 21 грудня 2019  № 378  «Про  сільський  бюджет  на 2020 рік».

38) Про внесення змін до рішення Скородинської сільської ради від 24 грудня 2019 року № 455 «Про  сільський бюджет на 2020 рік».

39) Про затвердження меморандумів про співробітництво. 

40) Про  внесення  змін  до  рішення  міської  ради від 17 березня 2020 р.   № 1837 “Про затвердження Програми розвитку житлово-комунального господарства та благоустрою м. Чортків на 2020 – 2023 рр.” (не погоджено)

41) Про затвердження Положення про відділ контролю за паркуванням Чортківської міської ради.

42) Про затвердження детального плану території (зміна цільового призначення) житлової забудови по вул. Ольги Кобилянської в м. Чорткові Тернопільської області (не погоджено).

43) Про надання дозволу Чортківській міській раді на розроблення детального плану території для  будівництва та обслуговування паркінгу  (автостоянки)  по вул. Олеся Гончара в м. Чорткові.

44) Про надання дозволу (Про відмову у наданні дозволу) Чортківській  міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Тараса Шевченка, (біля будинку №84 ) в м. Чорткові.

45) Про надання дозволу (Про відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території (зміна цільового призначення) для будівництва та обслуговування багатоквартирного житлового будинку з вбудованими об’єктами комерційного призначення по вул. Дениса Січинського в м. Чорткові (не погоджено).

46) Про  надання дозволу  (Про відмову у наданні дозволу) Чортківській міській раді на розроблення детального плану території  для індивідуального гаражного будівництва по вул. Степана Бандери,( біля будинку №85  в м.  Чорткові).   

47) Про надання дозволу (Про відмову у наданні дозволу) Чортківській    міській раді на розроблення детального плану території для будівництва індивідуальних гаражів по вул.Незалежності (біля будинку №78 ) в м. Чорткові.

48) Про надання дозволу (Про відмову в наданні дозволу) Представництву Американського об’єднання комітетів для євреїв бувшого Радянського Союзу на розроблення проекту землеустрою щодо організації і встановлення меж території Єврейського кладовища як території історико-культурного призначення по вул. Дмитра Пігути,31-Б – Незалежності, 24-А в м. Чорткові (не погоджено).

49) Про затвердження акту про встановлення факту користування земельними  ділянками громадянам с.Біла Чортківського району Тернопільської області.

50) Про затвердження акту про встановлення факту користування земельними  ділянками громадянам с.Бичківці  Чортківського району Тернопільської області.

51) Про надання дозволів громадянам на розроблення проектів землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) по вул. Ягільницька в м. Чорткові.

52) Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) в м.Чорткові.

53) Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації   із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (с.Біла Чортківського району Тернопільської області).

54) Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (с.Бичківці Чортківського району Тернопільської області).

55) Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (с.Росохач Чортківського району Тернопільської області).

56) Про надання дозволу громадянам на складання технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) (с.Скородинці Чортківського району Тернопільської області.)

57) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок в м.Чорткові Тернопільської області.

58) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок  (с.Біла Чортківського району Тернопільської області ) .

59) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок  ( с.Росохач  Чортківського району Тернопільської області).

60) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу громадянам безоплатно у власність земельних ділянок  (с.Пастуше Чортківського району Тернопільської області).

61) Про передачу громадянину  безоплатно у  власність земельної ділянки  ( с.Горішня Вигнанка Чортківського району Тернопільської області ).

62) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передача  у власність громадянину для ведення особистого селянського господарства (с.Біла Чортківського району Тернопільської області)

63) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передача  у власність громадянину для ведення особистого селянського господарства (с.Бичківці Чортківського району Тернопільської області).

64) Про надання дозволу Боднар Вірі Петрівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0856 га у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Героїв Євромайдану  в с. Біла Чортківського  району Тернопільської області.

65) Про надання дозволу Хрищевському Ігору Петровичу на розроблення проекту землеустрою щодо  відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,1000 га у власність для ведення особистого селянського господарства по вул. Пліщука в с. Біла Чортківського району Тернопільської області.

66) Про погодження  надання дозволу  на розроблення технічної  документації  із  землеустрою  щодо  встановлення ( відновлення ) меж земельної  ділянки у власність  Урбану Василю Івановичу площею 0,3100 га (с.Біла Чортківського району Тернопільської області).

67) Про погодження  надання дозволу  на розроблення проекту  землеустрою  щодо    відведення земельної  ділянки площею 0,6390 га в оренду  ФО П Кутрань Оксані Михайлівні для розміщення і експлуатації основних, підсобних  і допоміжних будівель та споруд по вул.Карпина,30д  (с.Біла Чортківського району Тернопільської області).

68) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передача у власність громадянам в м.Чорткові.

69) Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки (зміна цільового призначення) площею 0,1000 га у власність Петришин Галині Євгенівні для будівництва індивідуальних гаражів по вул. Дениса Січинського в м. Чорткові.

70) Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) площею 0,1569 га та передачу її в постійне користування Чортківській районній раді для будівництва та обслуговування будівель органів державної влади та місцевого самоврядування (для обслуговування нежитлового приміщення) по вул. Тараса Шевченка,33 в м. Чорткові.

71) Про затвердження комісійного акту Вишовському Сергію Степановичу щодо непорушення межі земельної ділянки площею 0,0065 га по вул. Івана Котляревського в м. Чорткові.   

72) Про затвердження оціночної вартості земельної ділянки несільськогосподарського призначення площею 0,1020  га що продається Джурбій Парасковії Дмитрівні по вул. Вигнанська,1 в м. Чорткові, в сумі 179 558,48 грн.

73) Про надання дозволу Козій Євгену Йосиповичу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0779  га у власність для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд по вул. Об’їзна,30   в м. Чорткові.

74) Про надання дозволу Мерлавській Анжелі Павлівні на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 0,0369 га  в оренду для будівництва та  обслуговування  будівель ринкової інфраструктури (обслуговування нежитлового приміщення- торгового дому з вбудованою вбиральнею) по вул.Олеся Гончара,5  в м. Чорткові.

75) Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної  ділянки орієнтовною площею 1.4 га в постійне користування комунальному підприємству «Ритуальна служба» для  будівництва та обслуговування будівель закладів комунального обслуговування (кладовище)  по вул. Січових Стрільців в м. Чорткові.

76) Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки орієнтовною площею 15.0 га в постійне користування комунальному підприємству «Ритуальна служба» для  будівництва та обслуговування будівель закладів комунального  обслуговування (кладовище)  по вул. Ягільницька в м. Чорткові.

77) Різне.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту