Чортків online

У Чорткові – ще три почесних жителя!

Трьом чортків’янам присвоїли звання «Почесний громадянин міста Чорткова». Відповідне рішення прийняли на засіданні 92-ї сесії Чортківської міської ради.
 
«Традиційно до Дня міста ми нагороджуємо мешканців міста, які внесли вагомий вклад у розвиток Чорткова, званням «Почесний громадянин міста Чорткова. На жаль, вручення нагород цьогоріч у зв’язку з коронавірусом буде не в часі святкування Дня міста у парку ім. І.Франка, як ми вже звикли, а скромно у кабінеті міського голови», – розповів Володимир Шматько.
 
Отож, список осіб, яким присвоєно звання «Почесний громадянин міста Чорткова»:
– Петро Миколайович ГОЛІНАТИЙ – диригент-хормейстер, двічі відмінник культурноосвітньої роботи, заслужений працівник культури України.
– Андрій Володимирович КУНИК – військовослужбовець військової частини А1915.
– Богдан Якович Чижишин – протягом тривалого часу працював завідувачем рентгенологічним відділенням.
 
Довідково. Звання «Почесний громадянин міста Чорткова» є вищою формою громадського визнання видатних заслуг перед територіальною громадою міста. Присвоюється за значний внесок в соціальний, економічний та культурний розвиток міста; за вагомі досягнення у галузях науки, освіти, культури, спорту, охорони здоров’я, охорони громадського порядку, будівництва та житлово-комунального господарства; за громадську та благодійну діяльність. Питання про присвоєння звання попередньо розглядається постійними комісіями міської ради, після чого кандидатури затверджує сесія Чортківської міської ради.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту