Чортків online

ПРОЄКТ ПОРЯДКУ ДЕННОГО дванадцятого чергового засідання виконавчого комітету Чортківської міської ради 09 липня 2020 року

  1. Про внесення змін в додаток №2 до положення про «Міську архітектурно-містобудівну раду при відділі містобудування, архітектури та капітального будівництва Чортківської міської ради» затвердженого рішенням виконавчого комітету Чортківської міської ради від 14 серпня 2019 року № 204.

 

  1. Про затвердження внесення змін в комплексну схему розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності в місті Чорткові.

 

  1. Про надання дозволу Ковбаснюк Богдану Костянтиновичу на встановлення трьох блокованих тимчасових споруд для ведення підприємницької діяльності по вул. Андрея  Шептицького, 11 в м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу парафії св. Станіслава Єпископа і мученика Римо-Католицької Церкви у місті Чорткові Тернопільської області на встановлення тимчасового риштування на період проведення ремонтних робіт вул. Тараса Шевченка,2 м. Чортків.

 

  1. Про внесення змін в рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради від 05 червня 2020 року №100 «Про надання дозволу ФОП Романів Оксані Євгенівні на встановлення літнього майданчика в м. Чортків по вул. Тараса Шевченка,19А (біля кафе «Львівські круасани).

 

  1. Про виділення (відмову у виділенні) в окремий об’кт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на нежитлову будівлю приміщення №1 по вул. Заводська,38А, м. Чортків. Власник – Грушевський Степан Володимирович.

 

  1. Про виділення (відмову у виділенні) в окремий об’кт нерухомого майна та присвоєння поштової адреси на нежитлову будівлю приміщення №2 по вул. Заводська,38А, м. Чортків. Власник – Грушевський Степан Володимирович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на житловий будинок з гаражем по вул. Дениса Січинського,17 м. Чортків. Власник – Дем’янів Богдан Васильович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлову будівлю, гараж по вул. Білецька,103 м. Чортків. Власник – Буя Роман Юзефович.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлову будівлю, гараж по вул. Білецька,101 м. Чортків. Власник – Буя Назар Романович .

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на нежитлову будівлю, гараж по вул. Монастирська,22А м. Чортків. Власник – Середа Ігор Володимирович.

.

  1. Про присвоєння поштової адреси на будинок садибного типу з господарськими будівлями та спорудами по вул. Богдана-Ігоря Антонича,17 м. Чортків. Власник – Вівсяна Ірина Анатоліївна.

 

  1. Про присвоєння поштової адреси на індивідуальний житловий будинок з господарськими будівлями та спорудами по вул. Червоний берег,16 м. Чортків. Власник – Німець Іван Михайлович.

 

  1. Про уповноваження посадових осіб відділу з питань контролю за паркуванням Чортківської міської ради на виконання функцій інспекторів з паркування.

 

  1. Про затвердження опису, переліку форменого одягу та знаків розрізнення працівників, положення про забезпечення форменим одягом інспекторів з паркування відділу з питань контролю за паркуванням Чортківської міської ради.

 

  1. Про проведення конкурсу на визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу, з метою забезпечення проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом, на автобусних маршрутах загального користування (міським чи приміським) , що проходять у межах території Чортківської міської територіальної громади.

 

  1. Про продовження строку дії договору від 02.03.2015 №01/15 на перевезення пасажирів автомобільним транспортом загального користування на міському автобусному маршруті, який працює у режимі маршрутного таксі, з перевізником фізичною особою-підприємцем Заверухою Ярославом Петровичем.

 

  1. Про затвердження норм споживання води населенням і підприємствами, організаціями, установами централізованого водопостачання КП «Чортківське ВУВКГ».

 

  1. Про надання дозволу комунальному підприємству « Міськсвітло» Чортківської міської ради на виготовлення проєктно-кошторисної документації.

 

  1. Про усунення порушень у сфері благоустрою.

 

  1. Про зарахування коштів витрачених на проведення ремонтних робіт в будинку №90 по вул. Залізнична м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу на виготовлення проєктно-кошторисної документації «Реконструкція з улаштуванням покриття внутрішнього дворику та реставрація фасаду будівлі міської ради за адресою вулиця Тараса Шевченка,21 м. Чортків Тернопільської області.

 

  1. Про створення комісії з питань економічної обґрунтованості регульованих тарифів.

 

  1. Про проведення конкурсу на вивезення побутових відходів на території Чортківської міської ради.

 

  1. Про надання дозволу КП « Парковий культурно-спортивний комплекс» Чортківської міської ради на видалення зелених насаджень в м. Чортків.

 

  1. Про надання дозволу на укладення договорів оренди елементів благоустрою.

 

 

  1. Про надання дозволу управлінню освіти, молоді та спорту Чортківської міської ради на виготовлення проєктно-кошторисної документації.

 

  1. Про затвердження оновленого складу штабу з ліквідації наслідків медико – біологічної надзвичайної ситуації  природного характеру на території Чортківської міської територіальної громади.

 

  1. Про надання грошової допомоги громадянам міста.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту