Чортків online

Чорткову – 498 років!

 
Чортків’яни та гості міста вже звикли до пишних концертів, веселих ярмарків та чудових гулянь у цей день. Проте, карантин вніс корективи у відзначення Дня міста. Цьогоріч на всіх чекає прямий ефір виступу місцевого музичного гурту «SVITY», віртуальна виставка художніх робіт, відеопроєкт «Кохане місто – сонячний Чортків».
Втім, без привітань та нагороджень у цьому році, звісно, не обійшлось. У парку культури та відпочинку ім. І.Франка під музичний супровід військового духового оркестру 44-ї Тернопільської окремої артилерійської бригади грамотами і подяками нагородили військових, лікарів, вчителів, переможців конкурсів та олімпіад, спортсменів та заслужених діячів Чортківської громади.
З привітальним словом до присутніх звернувся міський голова Чорткова Володимир Шматько: «Перш за все, вітаю усіх іменників – Петрів і Павлів, нехай береже вас Бог та Ангел-Хоронитель. Звісно, вітаю усіх чортків’ян із Днем народженням нашого рідного Чорткова.
День міста – це ще одна можливість зізнатися в любові до рідного краю, згадати, за що ми його цінуємо та пишаємося ним. Усі досягнення, здобутки, надбання, якими багатий Чортків, складаються з щоденної праці, знань і талантів його мешканців. Це свято всіх, хто тут народився і виріс, хто приїхав колись, щоб залишитися назавжди.
Бажаю, щоб з кожним роком наше місто розквітало і ставало гарнішим, щоб краще жилося його мешканцям, щоб ми ставали толерантнішими, добрішими і милосерднішими один до одного, щоб свято іменин нашого міста завжди єднало і гуртувало нас в одну велику громаду.
На жаль, цьогорічне святкування Дня міста не таке, як ми звикли, карантин все ж вніс свої корективи. Всі урочистості ми, на жаль, були вимушені провести в онлайн форматі. Та попри це, не можемо не відзначити тих, хто працює на благо рідного міста, хто живе роботою, і надихає своїм професіоналізмом інших».
За вагомий особистий внесок у служіння українського народу, сумлінне виконання службових обов’язків, вірність військовій присязі відзнакою Чортківського міського голови «За честь і відвагу» нагородили:
– Михайла Гнатуська – учасника бойових дій, майорі військової частини А1915;
– Михайла Луцика – командира взводу охорони та оборони роти, старшого прапорщика військової частини А1915;
– Андрія Олійника – учасника бойових дій, старшого солдата військової частини А3215;
– Богдана Бубнова – музиканта оркестру старшого солдата військової частини А3215;
– Андрія Кастранця – головного інспектора Чортківського РВ Управління ДСНС України в Тернопільській області, майора служби цивільного захисту;
– Сергія Семирозума – начальника караулу 6 ДПРЧ Управління ДСНС України в Тернопільській області;
– Петра Пелікана – майора поліції, заступника начальника слідчого відділу Чортківського ВП ГУНП в Тернопільській області;
– Мирослава Левчука – капітана поліції, заступника начальника сектору кримінальної поліції Чортківського ВП ГУНП в Тернопільській області;
– Богдана Мотюка – лікаря виїзної бригади Чортківської станції Е (Ш) МД;
– Володимира Гіруса – фельдшера виїзної бригади Чортківської станції Е (Ш) МД.
«Особливо сьогодні хочеться подякувати нашим лікарям та медичним працівникам Чорткова, які зараз практично на передовій. Щодня вони ризикують власним здоров’ям та життям, щоб вберегти нас від хвороби», – додав Володимир Петрович.
За високий професіоналізм, сумлінну працю, пов’язану із забезпеченням охорони здоров’я населення Чорткова Подяку Чортківського міського голови отримали:
– Ігор Шкварок – районний інфекціоніст, завідувач інфекційним відділенням Чортківської ЦКРЛ;
– Степан Труш – лікар-інфекціоніст інфекційного відділення Чортківської ЦКРЛ;
– Денис Хаблак – лікар-анестезіолог Чортківської ЦКРЛ;
– Микола Михайлюк – завідувач Чортківського міськміжрайонного відділу Державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України»;
– Олег Голінатий – лікар-епідеміолог Чортківського міськміжрайонного відділу Державної установи «Тернопільський обласний лабораторний центр МОЗ України»;
– Світлана Грабовецька – заступниця головного лікаря з ЕТН та охорони материнства та дитинства КНП ЦПМСД;
– Наталія Ружніцька – заступниця головного лікаря з медичного обслуговування населення КНП ЦПМСД;
– Леся Сендзюк – медична сестра загальної практики сімейної медицини;
– Тетяна Крамарчук – лаборантка Центральної АЗПСМ;
– Надія Трендовацька – лаборантка Центральної АЗПМС;
– Ірина Плекан – медична сестра загальної практики сімейної медицини;
– Юлія Сенюк – медична сестра загальної практики сімейної медицини;
– Марія Дідик – завідувачка приймально-діагностичного відділення Чортківської ЦКРЛ;
– Тетяна Овсинська – лікар-бактеріолог Чортківської ЦКРЛ;
– Галина Корчинська – старша медична сестра Чортківської ЦКРЛ;
– Тарас Когут – диригент, майор, начальник оркестру військової частини А321.
Окрему Подяку за креативність та створення нових ідей сучасного мистецтва з опорою на народні традиції, активну участь у розвитку культури міста вручили акторам вокально-театральної студії «Едельвейс»: Роману Мельнику, Анастасії Кренозі, Назарію Логушу, Олесі Штирі, Олександру Головку, Вікторії Барановій, Назарію Бабину, Анастасії Бабининій, Данилу Чуйку, Катерині Попик.
За проведення робіт з благоустрою, озеленення та створення позитивного іміджу Чорткова, за високу професійну майстерність Подяку Чортківського міського голови отримав приватний підприємець, власник квіткового магазину «ЮККА» Степан Басістий.
З нагоди відзначення 80-річчя від дня народження та святкування 498-ої річниці Дня міста Чорткова Подяку Чортківського міського голови вручили громадському діячу, художнику – Петру Захарову.
Вже традиційно привітали та нагородили стипендіями міського голови обдарований дітей громади – переможців олімпіад ІІ та ІІІ етапів Всеукраїнських предметних олімпіад та турнірів, Всеукраїнського конкурсу ім. Петра Яцика, Міжнародного мовно-літературного конкурсу ім. Тараса Шевченка, спортивних змагань обласного та Всеукраїнського рівнів: Серед них: Аделія Барановська, Юлія Білоус, Христина Біла, Юрій Сорокопуд, Віталіна Тарасенко, Маргарита Сагайдак, Анна Коцюба, Тетяна Канюк, Анна Грабовецька, Каміла Ланюш, Ірина Юхим, Ольга Гарник, Марія Буляк, Анастасія Гриненко, Богдан Сокальський, Роман Сокальський, Діана Бурдяк, Вікторія Бельзецька, Олександр Миханцьо, Роман Сухінський, Вікторія Волинець, Марія Підручна, Вікторія Кушнір, Ольга Стрельбіцька, Володимир Симанишин, Аліна Пригар, Зоряна Слоїк, Марія Сеник, Анастасія Гайдук, Вікторія Красноштан, Віталій Дегодь, Ольга Тарковська, Анастасія Тимофій, Христина Винничин, Соломія Стельмащук, Ольга Гапій, Євген Криськів.
Одноразовими преміями Чортківського міського голови нагородили вчителів дітей–переможців олімпіад: Любов Присунько, Світлану Петровську, Ірину Лихо, Наталію Мельничук, Наталію Федорова, Марію Кноль, Тетяну Ковалів, Тетяну Садовську, Ганну Стефанишин, Оксану Ничку, Олександру Філяк, Людмилу Гумак, Ангеліну Мочалюк, Надію Весновську, Тетяну Файницьку, Наталію Великоборець, Ірину Бойко, Наталію Стецюк, Ярослава Гайдукевича, Ірину Кримську, Наталію Стечишин, Ольгу Возьну та Галину Бельзецьку.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту