Чортків online

У Чорткові офіційно відкрили багатофункціональний спортивний майданчик!

 
Сьогодні, 12 липня, у День міста Чорткова поруч зі стадіоном «Харчовик» відкрили перший сучасний багатофункціональний спортивний майданчик. Він тематично поділений на декілька секцій, тож на ньому можна грати у баскетбол, волейбол, великий теніс, футбол та гандбол.
Почесну місію перерізати урочисту стрічку довірили ще зовсім молодим капітанам місцевих команд з баскетболу та волейболу Вадиму Бабію та Христині Левкович.
«Хлопці і дівчата, хочу щиро подякувати вам за те, що ви любите спорт. Окрема величезна дяка вашим тренерам, яким вдалось достукатись до ваших сердець. А ми, як влада, зі свого боку робимо все можливе, аби у вас були всі умови для професійного росту. Скажу більше – це перший, але далеко не останній багатофункціональний спортивний майданчик у Чорткові. Вже за кілька місяців два схожих з’являться у мікрорайоні Кадуб», – зазначив міський голова Чорткова Володимир Шматько у привітальному слові.
Також за вагомий особистий внесок у розвиток фізичної культури і спорту на території Чортківської МТГ, сумлінну працю, професіоналізм, відданість справі грамотами та подарунками нагородили Віктора Свириду, Галину Драбинясту, Мирона Заяця, Івана Плекана, Івана Панчука, Сергія Скалія, Івана Брикайла, Анатолія Мерену, Олега Кравця, Андрія Федоровича.
Нагадаємо, що внаслідок проведення тендеру через систему державних закупівель «Prozorro» укладено дворічний договір із ТОВ «Дитячі та спортивні майданчики». Загальна вартість будівництва – 1 млн 952 тис. грн.
Минулого року на щебеневій подушці зробили армований пояс, забетонували основу та обгородили майданчик. А вже влітку цього року продовжились роботи над наступним етапом – поліуретановим, прорезиненим покриттям, яке складається з трьох шарів (мелена резина та каучук). Внутрішній розмір майданчика – 38х22 м.
Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту