Чортків online

Конкурс на визначення робочого органу (підприємство, організація), з метою його залучення для організації проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування Чортківської міської територіальної громади.

Відповідно до Закону України «Про автомобільний транспорт», Порядку проведення конкурсу з перевезення пасажирів на автобусному маршруті загального користування, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03 грудня 2008 року № 1081 (зі змінами), з метою забезпечення  організації  підготовки і  проведення конкурсів з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування (міських чи приміських), що проходять у межах Чортківської міської територіальної громади, виконавчий комітет Чортківської міської ради  оголошує конкурс з визначення робочого органу, з підготовки та проведення конкурсу на право здійснення перевезень пасажирів , далі – конкурс.

Організатор конкурсу: Виконавчий комітет Чортківської міської ради.

Юридична адреса: 48500, Тернопільська обл., м.Чортків, вул.Тараса Шевченка,21.

Детальну інформацію щодо умов конкурсу, документації для участі в конкурсі, тощо, можна отримати за адресою: 48500, Тернопільська обл., м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21, управління комунального господарства Чортківської міської ради, щоденно у робочі дні з понеділка по четвер з 8:00 до 17:15 год., п’ятниця з 8:00 до 16:00год., обідня перерва з 13:00 до 14:00 год. Контактний телефон: (03552) 3-91-19, а також на офіційному сайті Чортківської міської ради.

Кінцевий термін прийняття документів на конкурс від претендентів 18 серпня 2020 року включно.

Засідання конкурсного комітету  з визначення підприємства(організації) для здійснення функцій робочого органу буде проводитись  21серпня 2020 року о 10:00 год. у приміщенні Чортківської міської ради (каб.№6), за адресою: 48500, Тернопільська обл., м. Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21.

Плата за участь в конкурсі з підприємств(організацій)-претендентів не стягується.

1

   Умови конкурсу з визначення підприємства(організації), що здійснює   функції робочого органу під час організації проведення конкурсів з визначення автомобільних перевізників на автобусних маршрутах загального користування(міських чи приміських), що проходять у межах території Чортківської міської територіальної громади.

2

Заява для участі у конкурсі на визначення підприємства (організації) для здійснення функцій робочого органу, з метою забезпечення проведення конкурсів на перевезення пасажирів автомобільним транспортом на автобусних маршрутах загального користування (міські чи приміські), що проходять у межах території Чортківської міської територіальної громади.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту