Чортків online

Конкурс на визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів

Чортківська міська рада оголошує конкурс

на визначення виконавців послуг з вивезення побутових відходів

Відповідно до вимог Законів України «Про житлово-комунальні  послуги», «Про відходи», керуючись ст.30, ч.1 ст.52 «Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.8 Постанови Кабінету Міністрів України від 16.11.2011р. №1173, виконавчий комітет Чортківської міської ради з метою створення конкурентного середовища на ринку поводження з побутовими відходами та забезпечення контролю за дотриманням належного санітарного стану території Чортківської міської територіальної громади, оголошує конкурс на визначення виконавця послуг з вивезення побутових відходів від населення, підприємств, установ, організацій та інших суб’єктів господарювання на території  с.Біла, с.Скородинці, с.Бичківці, с.Росохач, с.Пастуше, с. Горішня Вигнанка Чортківської міської територіальної громади, згідно Положення про порядок проведення конкурсу на вивезення побутових відходів на території Чортківської міської територіальної громади.

Найменування, місцезнаходження організатора конкурсу:

Виконавчий комітет Чортківської міської ради, 48500, Тернопільська область., м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21.

Підстава для проведення конкурсу:

рішення виконавчого комітету Чортківської міської ради № 139 від 09.07.2020р.

Місце і час проведення конкурсу, прізвище та посада, номер телефону осіб, в яких можна ознайомитися з умовами надання послуг з вивезення побутових відходів:

 – місце: 48500, Тернопільська обл., м. Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21, каб. № 6.

– дата: 14 серпня 2020 року.

– час: 11:00

– Воціховський Василь Юліанович – перший заступник  міського голови.              

– Юрчишин Володимир Михайлович – в.о. начальника  Управління комунального господарства Чортківської міської ради, тел. (03552)-3-91-19.

       Кваліфікаційні вимоги до учасників конкурсу:                   

– Реєстрація учасників конкурсу в Єдиному державному реєстрі юридичних та фізичних осіб-підприємців.

– Наявність в учасника конкурсу достатньої кількості спеціально обладнаних транспортних засобів для  збирання та перевезення побутових відходів (твердих, великогабаритних, ремонтних, рідких побутових відходів, небезпечних відходів у складі побутових відходів), що утворюються у житловій забудові та на підприємствах, в установах, організаціях розміщених у межах певної території Чортківської міської територіальної громади.

– Можливість здійснювати щоденний контроль за технічним станом транспортних засобів власними силами, виконання регламентованих робіт з технічного обслуговування та ремонту спеціально обладнаних транспортних засобів.

– Підтримання належного санітарного стану спеціально обладнаних транспортних засобів для збирання та перевезення побутових відходів.

– Можливість проводити в установленому законодавством порядку щоденний медичний огляд водіїв у належним чином обладнаному медичному пункті.

– Можливість забезпечити зберігання та охорону спеціально обладнаних транспортних засобів для перевезення побутових відходів на підставі та у порядку, встановленому законодавством.

– Наявність системи контролю руху спеціально обладнаних транспортних засобів під час збирання та перевезення побутових відходів.

– Вартість надання послуг з вивезення побутових відходів.

– Досвід роботи на з надання послуг з вивезення побутових відходів відповідно до вимог стандартів, нормативів, норм та правил.

– Наявність у працівників відповідної кваліфікації (з урахуванням пропозиції щодо залучення співвиконавців).

Характеристика території де повинні надаватися послуги з вивезення побутових відходів.

Послуги з вивезення побутових відходів надаються на території Бичківського старостинського округу №1 (с.Бичківці), Білівського старостинського округу №2(с.Біла), Росохацького старостинського округу №3 (с.Росохач), Скординського старостинського округу №4 (с.Скородинці), Горішньовигнанського старостинського округу №5(с.Горішня Вигнанка), Пастушівського старостинського округу №6 (с.Пастуше)  Чортківської міської територіальної громади.

Середня відстань до об’єктів поводження з відходами від об’єктів утворення побутових відходів:

с.Біла -7,8км;

с.Скородинці- 15 км;

с.Бичківці – 24 км.;

с. Росохач – 16 км.;

с.Пастуше – 7 км.;

с. Горішня Вигнанка – 7км.

 

 

Кількість дворів

(шт.)

 

Населення

(чол.)

 

Площа населеного пункту (га.)

с.Біла

1100

3645

5238,9

с. Бичківці

243

715

283,3

с. Росохач

557

1560

2388,0

с. Скородинці

274

611

1467,5

с. Горішня Вигнанка

777

1575

452,0

с.  Пастуше

179

457

793,0

Характеристика, включаючи потужність, та місцезнаходження об’єктів  поводження з побутовими відходами. Місцем видалення  відходів, що використовується під накопичення побутових відходів є міське сміттєзвалище.

Способи, місце та кінцевий строк подання конкурсних пропозицій.

– Спосіб подання конкурсних пропозицій – особисто або поштою.

– Місце подання конкурсних пропозицій – Тернопільська область, м. Чортків, вул. Т. Шевченка, 21, Управління комунального господарства Чортківської міської ради.

– Кінцевий строк подання конкурсних пропозицій – до 09 год. 00 хв. 14.08.2020 року.

Конкурсна документація подається особисто в управління комунального господарства Чортківської міської ради або надсилається поштою організатором конкурсу його учаснику протягом 3 (трьох) робочих днів після  надходження від учасника заявки про участь у конкурсі.

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту