Чортків online

У Чорткові відбувся благодійний турнір зі стрітболу

Хорошою традицією стало проведення щорічного турніру із стрітболу під назвою «Кубок міського голови». У вівторок, 28 липня, на новому спортивному майданчику, що на стадіоні «Харчовик», відбулися змагання із «вуличного баскетболу».

Участь у змаганнях взяло дев’ять команд із Чорткова, Тернополя, Гусятина та Заводського. Ігри проходили у форматі 3х3. До фіналу потрапила команда «SPA салон» із Тернополя та «Curry» із Гусятина. Переможцями стали гравці з обласного центру. За почесне третє місце змагалися вихованці Чортківського баскетбольного клубу «Кристал», які розділилися на дві команди.

«Я дякую усім командам за участь у змаганнях. Грати стрітбол щорічно – це чудова традиція, яка об’єднує чортків’ян та гостей з інших міст. Хочу відмітити, що всі спортсмени сьогодні чудово зіграли та показали власні можливості і сили. Пам’ятаймо, що всі, хто взяв участь у змаганнях – вже переможці», – звернувся до присутніх начальник відділу молоді та спорту Віктор Нагірний.

Переможців нагородили кубком та медалями. До слова, під час турніру відбувався збір коштів на лікування юного чортків’янина Олександра Алєксєєва, про якого ми вже розповідали. Завдяки небайдужим вдалося зібрати 2100 грн. 

Нагадаймо, нещодавно у хлопчика діагностували рак. Долучитися до благодійної справи може кожен охочий! Кошти для лікування Саші збирає батько хлопчика.

Реквізити:

Картка Приват Банку: 5168 7422 3832 1370

Алєксєєв Денис (тато) телефон: 0507004120

Фото:Юлія Опир

Рубрики: Важливі | Новини

Додати коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Останні новини

ЧОРТКІВСЬКА МІСЬКА РАДА

Контакти:
48500, Україна, Тернопільська обл.
м.Чортків, вул. Тараса Шевченка, 21

тел. (03552) 2-99-00
info@chortkivmr.gov.ua
Перейти до вмісту